Flere timer i døgnet????

En lille forskel…

IMG_7782.JPG

Der kan ændre hele verden…

Eller i hvertfald min hverdag. Vi kan alle have gode og dårlige perioder – og jeg har som de fleste prøvet begge dele. Pt er jeg flyvende i forbindelse med min nye livsstil og jeg har ændret mit fokus fra vægttab til sundhed (læs meget mere her). Jeg slår ikke længere mig selv i hovedet over ting jeg ikke kan/gør/når – men glæder mig over succes i hverdagen. Glæder mig over at det er lykkes mig at sige NEJ TAK til Cola Zero, glæder mig over min krop ikke skriger efter sukker og glæder mig over jeg har fornyet energi til træning.

MEN jeg ved jo godt at tiden kommer, hvor det hele igen bliver lidt svært. Perioder hvor jeg virkelig har lyst til cola, til konstant at smide mig på sofaen og til bland selv slik. OG selvfølgelig skal jeg have lov – alt med måde og så er det ellers videre igen dagen efter.

MEN i dag oplevede jeg det som på sigt kan holde mig oppe. Jeg lever af min succes, finder motivation i min succes og når andre begynder at se/bemærke min udvikling – får jeg lyst til at blive ved. I dag kom den første kommentar;

“Har du ikke tabt dig?”

Det varmer mit hjerte, at nogle finder tid, lyst og overskud til at bemærke at jeg gør en indsats. At folk i en til tider travl hverdag – stopper op og roser sine omgivelser. MEN hvor mange gør det i hverdagen? Jeg prøver faktisk på at bemærke mine medmennesker – fordi jeg ved det varmer. Prøver at spørge ind til specielle lejligheder og andre ting folk bruger meget tid på. Glæden ved at se andre blive husket/rost, giver mig en form for tilfredshed og jeg ved bare vi mennesker kan klare så meget mere – hvis vi har opbakning og støtte på vejen. Hvornår skal man rose? Jeg plejer at gøre det når jeg f.eks. har tænkt tanken; “det er godt nok en flot læbestift hun har på”. Hvorfor ikke nævne det for modtagerne – hvis man i tankerne allerede har tænkt det. Det kunne jo faktisk være at løbestiften var ny, at vedkommende havde haft en dårlig dag – eller bare havde brug for nogle venlige ord.

Jeg vil i hvertfald i fremtiden være bedre til at sige det jeg tænker – når det handler om de medmennesker jeg møder på min vej. Jeg møder dagligt spændende og inspirerende personer – og mon ikke de fleste synes om et komplement med på vejen. Jeg tror på at det man sender ud i verden – er det man får igen. OG i jagten på at finde MIG, balance og ro i hverdagen – er den gode karma klart en vigtig del.

Jeg håber du har lyst til at følge mine kamp her på bloggen, på IG og på bloggens facebook side 🙂

Tak fordi du læste med…

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere timer i døgnet????