Træstammer i en sundere udgave

En beslutning er taget

Jeg har de sidste to år brugt tiden på barsel og har nydt det MEGET. Meget uventet stod jeg 7,5 måneder efter Albas fødsel med endnu en positiv graviditetstest – til trods for jeg ikke kunne blive gravid naturligt (læs mere her). Det betød jeg kun kort var tilbage på mit arbejde mellem de to graviditeter og hold nu op hvor jeg havde savnet min butik og mine Matas piger.

Jeg har de sidste 6 år arbejdet som butikschef i Matas – og jeg har elsket at gå på arbejde. Faktisk har jeg de sidste 6 år gået GLAD på arbejde hverdag og jeg har udviklet mig MEGET. Jeg har fået en masse erfaring, mødt en masse dejlige mennesker og blevet udfordret personligt. Jeg har altid sagt man skal finde sig et job som man brænder for – da man bruger rigtige mange af dagens vågne timer på jobbet. På det punkt havde jeg fundet den helt rigtige plads, MEN jeg har stort set været i Matas siden jeg afsluttede min uddannelse på universitetet.

OG NU SKAL JEG PRØVE NOGET ANDET..

Det giver en smule uro i maven, at jeg ikke skal gøre det jeg pt er bedste til. Nemlig at være butikschef i Matas, men når det så er sagt glæder jeg mig til at kaste mig ud i nye udfordringer allerede fra den 1 september (læs mere om at jeg afslutter min barsel før tid senere på ugen). Jeg kommer til at savne mine Matas piger, butikken og faget – MEN beslutningen er taget og jeg glæder mig til at skulle udfordres inde for et nyt område.

14828_10152049050293953_900504847_n-2

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træstammer i en sundere udgave