Før/efter billeder uge 26

Efterlysning!!! Erfaring med de nye aktivitetsmåler?

Tester den kommende periode et af de nye aktivitetsmåler fra polar – og vil selvfølgelig løbende dele mine erfaringer med jer. Kunne dog inden start – godt tænke mig at høre dine erfaringer med disse armbånd – er armbåndet HOT or NOT?

20140513-203030.jpg

// Charlotte

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @WWWFITMOMDK.

2 kommentarer

  • Anja

    Jeg fik mit for godt en måned siden. Dog uden pulsbæltet, hvilket er en væsentlig mangel, når man træner og gerne vil sammenligne sin indsats fra gang til gang. Jeg har derfor også kun gavn af at kunne se mine skridt pr dag. Og det kan jo gøres væsentlig billigere med en skridttæller

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

    Jeg fik mit for godt en måned siden. Dog uden pulsbæltet, hvilket er en væsentlig mangel, når man træner og gerne vil sammenligne sin indsats fra gang til gang. Jeg har derfor også kun gavn af at kunne se mine skridt pr dag. Og det kan jo gøres væsentlig billigere med en skridttæller. Muligt at jeg ikke har sat mig tilstrækkeligt ind i de andre funktioner, men de gør i hvert fald ikke noget for min hverdag. Når jeg får sparet sammen skal der i hvert fald investeres i et pulsbælte.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før/efter billeder uge 26