Alba 9 måneder

Det handler om at lytte til din krop…

I lørdags deltog jeg mit første mint triathlon – læs hvordan det gik HER. Siden har kroppen simpelthen været helt færdig – de første par dage efter racet var mine ben tunge som beton. Da det gik over var resten af kroppen bare træt – det har betydet jeg har måtte lytte til kroppen og holde pause. Dyrker normalt en del motion, så kroppen er van til at give den GAS. MEN trænede super meget op til triathlon – så da jeg løb over målstegen i lørdags var det med en brugt/træt krop. Derfor har jeg i denne uge sat vægttab på standby og har kun været aktiv med lidt længere gåture. I går stod den så på spinning igen – hvilket jeg klarede overraskende godt – så nu er det stille og rolig tilbage til mit trænings niveau.

Vægten har jeg holdt på det samme – så nu er det bare op på træningshesten igen og giv den GAS. Det sjove med gennemførelsen af mit triathlon – så lovede jeg mig selv da jeg kom op at det åbnevand – at jeg ALDRIG skulle svømme i havvand igen. MEN som alt andet glemmer man og jeg synes at triathlon er en fantastisk form for træning – så selvfølgelig skal jeg afsted igen.

20140627-072644-26804770.jpgDagens budskud – i stedet for at jeg har dårlig samvittighed over den manglende træning denne uge – er det vigtigt at huske på at jeg lyttede til min krop og holdte den pause den havde brug for. 

Super dejlig dag go weekend til dig 🙂

Har du lyst til at deltage i konkurrencen om at vinde 1/2 års forbrug af Rynkeby nektor – kan du finde konkurrencen HER.

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

2 kommentarer

 • Du er skide sej! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du dog sej!! 😀 Og så godt du lytter til kroppen, det er nogle gange hårdt, men nødvendigt, og der er desværre alt for mange der bare klør på – det bider bare en i r**** bagefter 😛

  Mange hilsner
  Nadja
  http://sunderehverdag.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alba 9 måneder