Kunsten er at rejse sig igen

De første før/efter billeder

Det er ingen hemmelighed at jeg pt er igang med at komme i form efter fødslen af lillesøster. Det har den sidste periode stået en lille smule stille og jeg tog i tirsdags en beslutning om at nu skulle det være slut. Så jeg handlede tirsdag aften ind til min kostplan og da jeg stod op onsdag morgen var der INGEN undskyldning for ikke at følge den. Selv i går onsdag, da jeg var på det obligatoriske cafe besøg med mødregruppen, klarede jeg opgaven og holdte mig til min kostplan.

Jeg lovede i indlægget fra i går ” kunsten er at rejse sig igen”, at jeg ville dele de første før og efter billeder med jer. Selv om jeg ikke har været super skarp den sidste periode, ja så er der alligevel sket lidt de sidste 4 uger. Maven er i hvertfald blevet væsentlig mindre og selvtilliden stiger i takt med maven forsvinder. Jeg vil for fremtiden dele mine før/efter billeder med jer her på bloggen – præcis som jeg gjorde efter fødslen af Alba, hvor jeg tabte 33 kg.

Jeg er tilbage i kampen og kan stadigvæk nå en sommer form 🙂

 

Man er jo begyndt at kunne se jeg har bryster 🙂

HUSK du lige nu kan få 20% rabat hos www.fitnesspigen.dk med rabatkoden: “fitmom”

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunsten er at rejse sig igen