Super Mor, gravid og nu startet på job

Autostol – hvad skal man vælge?

Min lille baby – er ikke så lille længere 😉

Det er ved at være tid til at Alba skal have ny autostol – men hvad skal man vælge? Hvad skal man kigge efter (ud over sikkerheden SELVFØLGELIG). Kunne godt tænke mig at høre jeres erfaringer om valget af autostol – pt har jeg kigget på en super fin stol fra Beemoo. Autostolen er super lækker, den er bagudvendt og kommer som et sæt – med både ny stol til lillesøster og en lækker stol til Alba. Sætte består af en base, autostol til lillesøster (op til 13 kg) og stol til Alba (fra 9 kg til 25 kg) – super smart som begynder sæt. Eller hvis man bare som jeg vælger at få to dejlige børn lige efter hinanden.

Læs meget mere om stolen her;

Info om Beemoo autostolen

Skærmbillede 2014-08-20 kl. 22.06.14

Lad mig høre om dit valg af autostol – fordele og ulemper – ordet er dit 🙂

Jeg vil den kommende tid kigge på lidt forskellige stole – så jeg kan finde den helt rigtige til os. Du skal selvfølgelig nok få lov til at læse om mine overvejelser.

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super Mor, gravid og nu startet på job