Gravid og fokus på sundhed

Autostol – hvad skal man vælge? (del 2 )

Jeg er stadigvæk på jagt efter den bedste autostol til Alba – en af dem jeg har kigget på er den super lækre Cybex Juno 2-Fix Lolipop – selvfølgelig i lyserød. Albas første autostol er også fra mærket Cybex og har været et kæmpe hit. Derfor har jeg hele tiden holdt øje med de forskellige modeller fra Cybex og med en lyserød model er det nemt at friste en svag mor. Er selvfølgelig ikke farven der er alt afgørende – men synes virkelig denne her er fin og vil passe perfekt til Alba.

Har været igang med at undersøge market og læst lidt om de forskellige modeller – det er klart at med en titlen som TEST VINDER – fanger denne stol min opmærksomhed.

Den populære stol fra Cybex blev i 2012 tildelt titlen – TEST VINDER – med orderne; den bedste autostol for børn i alderen 9 mdr. til 4 år. 

Det jeg blandt andet finder spændende ved stolen er;

Sikkerheden

Justerbar sikkerhedspude 

ISOFIX Connect (Bedre sikkerhed og stabilitet)

Hovedstøtte

Hvileposition 

SIDST MEN IKKE MINDST – SÅ ER JEG HELT TOSSET MED DEN FINE LYSERØDE FRAVE 🙂 Nu når man er mor til en lille pige og med en mere på vej – vil denne stole være brugbar i mange år.

Jeg er så heldig at få lov at prøve lige netop denne stol – derfor vil vi denne kommende periode teste stolen og selvfølgelig vende tilbage med vores oplevelser af stolen.

Hvilken autostol bruger du – og har du nogle erfaringer med denne model?

IMG_0948.JPG

Har du i øvrigt set at du pt kan vinde 10.000 kr til børne/baby udstyr hos www.jollyroom.dk? Find den super fede konkurrence herVIND UDSTYR FOR 10.000 kr. HOS WWW.JOLLYROOM.DK

Hvad kunne du tænke dig hvis du vandt?

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

1 kommentar

  • Mor til 4

    Kender en der har haft den og den er solgt igen. Der er ikke plads til at sidde med armene nede og det er ikke til for barnet at sidde med d.eks en lille bog. En varm
    sommerdag med den pude foran maven er for varmt og er ikke særlig behageligt. Overvej evt. Besafe iZi Kid X3 bagudvendt den er rigtig god 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid og fokus på sundhed