Protein Pandekager - MUMS

Artiklen om Fit-mom nu også på go.tv2.dk

Deler gerne mit vægttab med hele VERDEN

Bliver så glad i hele kroppen – når jeg kan motivere andre mennesker og de har lyst til at følge med på min blog. Den super fine artikel fra Alt for damerne er nu også at finde på go.tv2.dk – find indlægget HER

Har du ikke læst artiklen – burde du skynde dig forbi linket HER

Dejlig dag til jer alle sammen

Charlotte

Kvinden bag bloggen?

Har du lyst til at læse lidt mere om hvem jeg er – og hvad mine tanker med bloggen er – kan du finde spændende læsning HER

Kort om mit projekt Fit efter fødslen 

Blev i september mor til den mest fantastiske lille datter – som havde haft en leveringstid på ca. 5 år – de sidste 3 år med IVF. Min krop og jeg trængte derfor efter fødslen til en hård (men kærlig) hånd. Det er resulteret i mit projekt kom i form efter fødslen – som jeg blandt andet har lavet i samarbejde med Camilla fra Fitn Run 

Camilla har blandet andet hjulpet mig med løbeprogrammet – og det er hende der løbende vejleder mig med hensyn til løb. Måske hun en dag også får mig overtalt til et halv Marathon – hvem ved 🙂

Da projektet startede satte jeg 3 mål jeg har tænkt mig at nå i løbet af 2014:

At kunne løbe 10 km om 16 uger (er i gang med uge 10)

Tabe 20 kg ( har tabt 8,2 kg indtil videre)

Komme i spinningsform – så jeg igen kan hoppe på cyklen som instruktør (har første time her den 23/1-14 )

Klik på nedenstående links for at følge mig på;

Facebook, Instagram & Bloglovin

   20140106-132230.jpg20140106-132239.jpg20140106-132222.jpg

FACEBOOK

 INSTAGRAM

 BLOGLOVIN

Konkurrence

Vind den super gode bog ” Fit på 100 dage med Anne Bech”. Bloggen er i gave humør – og vil super gerne hjælpe dig på vej med endnu mere motivation til at komme i form. Bogen er fyldt med masser af inspiration, motivation, øvelser og opskrifter – perfekt hvis man drømmer om at blive FIT 😉

20140117-085156.jpg

For at deltage:

– Skal I følge mig på BLOGLOVIN (tryk på linket for at komme direkte til mig på bloglovin – husk det er bloggen du skal følge)
– Skrive en kommentar i nederst i dette indlæg

Der ud over er du som altid velkommen til at følge bloggen på facebook – find siden HER  Er også at finde på Instagram – find bloggens side HER

Det er vigtigt at du skriver din rigtige e-mail når du skriver din kommentar – da vinderen kontaktes via mail 🙂

Konkurrencen slutter 22.02.13 klokken 12

Vinderen kontaktes den 23.02.13

Så skynd dig at smide en kommentar i indlægget her – og smut forbi  BLOGLOVIN og følg bloggen.

For jer som ikke kender bloglovin er det en side hvor du kan følge alle dine ynglings blog. Det kan til tider være lidt en jungle at følge flere blogs af gangen, men her er de samlede et sted. Når en blog får et nyt indlæg, får du besked om det på startsiden, så du altid kan holde dig opdateret, og undgår at skulle tjekke bloggen flere gange uden at der er kommet nye indlæg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protein Pandekager - MUMS