Tæller ned...

Arhhh hvad skal lillesøster hedde?

Skærmbillede 2014-08-15 kl. 20.09.51

Så er det efter weekenden tid til at sige Go´dav til februar måned hvilke betyder lillesøsters måned <3 Wiiii de sidste 9 måneder er bare fløjet afsted – med termin den 12 februar er jeg en lille smule presset over vi endnu ikke har fundet et navn til lillesøster. Da jeg i sin tid ventede Alba og vi fandt ud af det var en pige, var der slet ingen tvivl om navnet. Det var til trods for jeg fik en masse kommentar om at det kunne man ikke hedde, var det nu godkendt i Danmark og var jeg nu sikker på jeg ikke mente Alma. Der var ikke noget at være i tvivl om Alma er et smukt navn, men var ikke det jeg havde i tankerne og havde allerede tjekket at der på daværende tidspunkt var lidt over 500 personer i Danmark der hed Alba. Altså var Alba et godkendt navn i 2013 – det eneste der gav en lille smule tvivl var navnet Olivia. Jeg har altid sagt at jeg skulle have en datter der hed Olivia, men Alba havde ligesom snuppet førstepladsen, så den blev hurtigt lukket. MEN så var det jo lige det at den kære Rasmus Seebach 3 dage før mit planlagte kejsersnit valgte at udgive sin single OLIVIA. Pludselig hørte jeg navnet OLIVIA alle steder – Alba kom dog ud og forblev en ALBA <3 MEN jeg kunne ikke slippe navnet igen og efter vores lange fertilitetskamp – troede jeg ikke vi kunne få flere børn. Så en uge før barnedåben “overtalte” jeg manden min til at hun skulle hedde Alba Olivia.

Hvilket er grunden til at lillesøster IKKE skal hedde Olivia <3 Skal dog lige nævnes at jeg er til lidt mere specielle navne og Olivia er blevet et alt for populær pige navn til at jeg ville vælge det. Jeg er godt klar over at alle børn ikke kan hedde noget specielt – hvilket bestemt heller ikke er meningen med lillesøster. Men i min søgen på et navn er det altså ikke helt almindelige danske navne der fanger min opmærksomhed. Jeg kan godt lide forholdsvis korte navne – så jagten er i fuld gang på det rette navn. Jeg er ikke af den overbevisning at et barn skal ligne et bestemt navn – for hvordan ser en Alba ud? Til gengæld har jeg det personligt godt med at vide hvad lillesøster skal hedde inden hun kommer. Så nu er det jeg har brug for din hjælp – hvad skal lillesøster hedde?

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

16 kommentarer

 • Katrine

  Sia?
  Sienna?
  Leonora?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabelle Street

  Synes, at f.eks. Alba & Eline passer godt sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle gram

  Mine døtre hedder liah og ava.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Viola? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Hvad med Asta – som mig, eller Ella.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Jeg er personlig helt vild med pige navnene Eleva og Elin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvad med Ea?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SB

  Hvad med Aura?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Rasmussen

  Hvad med Vilde eller Wilde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Vi venter selv en pige, sat til slutningen af marts….. <3
  Vi er også i tvivl om hvad Babypigen skal hedde og jeg er overrasket over hvor svært det egentlig er at skulle finde et navn til et andet menneske.
  Vi snakker lige nu om: Ella, Asta, Martha, Ebba, Nora, Ellie.

  Tak for gode indlæg. Glæder mig til at få inspiration til Fit-efter-fødsel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • R

  Aya:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sif

  Ella er smukt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Her er der også en lille pige på vej. Vi er næsten sikre på at hun skal hedde Lucca.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Tinke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Hvad med en Nova? 🙂
  Det passer super godt til Alba.

  Eller Nora, det er også sødt. Nova er hvert fald min favorit og lidt specielt 🙂
  Held og lykke med dit kejsersnit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvad med Ania (udtalt A-nia)? 😉
  Held og lykke med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tæller ned...