En stolt storesøster

2 små med på tur så mor kan komme i form…

Ihhh den ene dag tager den anden når der pludselig er 2 små børn man skal tage sig af. Jeg nyder at jeg igen er mobil og trods jeg ikke må starte på den hårde træning endnu – må jeg starte med at gå. Så målet er at komme afsted 5 gange om ugen – hvilket både er sund for min krop og sjæl. Nyder jeg har mulighed for at tage begge piger med når jeg går og elsker mit valg af tvillingvogn fra babyjogger.

Kommer med en anmeldelse af vognen indenfor de næste par uge – læs om mine overvejelser inden købet af vognen her.

Hvilken klapvogn har du valgt?

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

1 kommentar

  • Agathe

    Hvor er I bare fiiine!! Og det er simpelthen så smart med både klapvogn og barnevogn i en og samme vogn 😀 Vi har godt nok kun et barn, men har ikke ét sekund fortrudt vores valg af klapvogn – En Babyjogger City Elite 😉 Den er simpelthen SÅ lækker, og jeg elsker den!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En stolt storesøster