• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Hjemmelavet Bounty kugler

Wiiii nye løbe sko til mig

Ingen træning i dag – til gengæld er mine nye løbe sko kommet, manglede et par til når jeg løber inde. Besluttede mig i sidste uge for en før julegave fra mig til mig – hvor heldig kan man være 😉 Så nu ser jeg endnu mere frem til min løbe tur i morgen.

Alba og jeg har været en tur på Kolding sygehus i dag – vi sagde i september ja til at deltage i Calmette-studiet og fik stikket. Vi var derfor til en ekstra 3 måneders undersøgelse hvor Alba blev tjekket fra top til tå – og hun var lige som hun skulle være. Dog har hun taget 1 kg på den sidste måned – går simpelthen så stærkt, men super dejligt hun stor trives 😉 Billederne er fra i dag da vi var i Kolding – var nemlig nisse Alba jeg havde med.

Til dem der gættede med igår, hvem den hemmelige pakke var til – så var det til mine super seje MATAS piger – som giver den MAX gas i denne periode 🙂

Super dejlig aften til jer alle – glæder mig til at dele min ugentlige opdatering i morgen med jer.

Charlotte

20131210-210635.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet Bounty kugler