• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
KONKURRENCE - VIND 1 ÅRS FORBRUG

Valg af babyalarm

Jeg har den seneste periode – i samarbejde med Jollyroom.dk haft muligheden for at teste babyalarmerne fra Smart NOVA. Da jeg selv kender alt til babyalarm junglen – deler jeg selvfølgelig resultatet med jer. Herhjemme er vi med to små børn udstyret med to hold alarmer, hvilket er mest praktisk når de sove lur på samme tid og jeg ikke ønsker de skal vægge hinanden når de sover. Jeg har bevist valgt to forskellige mær
ker, så jeg dels kan kende forskel og så jeg ikke har problemer med de ryger i hinandens signaler.

Det der er vigtigt for mig ved valg af babyalarmer er at forbindelsen er super god, at de ikke er så modtagelige overfor udefra kommende støj og at de er mindst muligt skadelige for mine børn (her tænker jeg strålingen).

Alle ovenstående punkter lever Smart NOVA op til – de er super nemme at betjene og de klarer opgaven fint med at “holde vagt” ved lillesøster når hun sover. Samtidig synes jeg de holder batteri i lang tid g jeg har ikke problemer med at andre babyalarmer i området går i min alarm.

Derudover kan nævnes følgende fordele ved alarmen:

En standby-tid på op til 72 timer

Rækkevidde på op til 450 meter ved fri udsigt.

Forælderenhed med advarsler via lyd og lys, hvis forbindelsen afbrydes eller batteriniveauet bliver lavt.

Display med termometer, der viser temperaturen i barnets omgivelser (-10 til 45°C).

Batterimåler i både forælder- og babyenhed.

Vibrationssignal i forælderenheden.

Hurtig opladningstid på 5-6 timer.

Justerbart lysniveau på babyenheden.

Hvilken baby alarm har du? – del gerne dine erfaringer i kommentarfeltet. 

image

Indlægget er sponsoreret

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

5 kommentarer

 • Vi har den samme. Jeg er også tilfreds. Den er rigtig god

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super dejligt at høre Signe 🙂 Synes lidt det er en jungle at finde rundt i og der er sååå mange forskellige at vælge i mellem 🙂

   Dejlig dag til dig

   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Da vi for et par år siden også havde 2 stk som sov middagssøvn havde vi en forældre enhed og to børneenheder – vi synes det var mega smart at vi kun havde een at holde styr på:-) og det var for os ret nemt at høre forskel:-) Det var en supernova (så mon ikke smart Nova har samme feature?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pernille

   Ej hvor smart, det vidste jeg faktisk ikke man kunne få. Tak for info – og ja som du selv skriver, mon ikke Smart NOVA også kommer med den funktion på et tidspunkt 🙂

   Dejlig aften til dig

   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Babyalarmer er i den grad en jungle! Jeg har lige købt en super nova og krydser fingre for at den er god – som førstegangs synes jeg, at det er umuligt at vide, hvad mit behov er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE - VIND 1 ÅRS FORBRUG