Er det dyrt at leve sundt?

Sund livsstil – vægt opdatering

image

En ændring der kan ses og mærkes. Det er nu 1 1/2 måned siden jeg ændrede min livsstil, ændrede min holdning til hvad jeg indtog af mad, lyttede til min krop og droppede at spise hvad jeg troede kroppen havde brug for. Inden jeg ændrede min livsstil, havde jeg i en lang periode IKKE kunne finde motivation, overskud og lysten til at passe på mig selv. Jeg var afhængig af sukker, havde ingen energi og vægten blev ved med at stige. 

Vægten er nu droppet og den får ikke længere lov til at styre min hverdag. Jeg er ikke længere nød til at stå på vægten hver morgen, for at se om det bliver en god eller dårlig dag. Til gengæld kan jeg mærke det på mit tøj, på at mange ting bliver lettere og jeg fysisk bliver i bedre og bedre form. Jeg er fyldt med energi, overskud og lysten til livet, når jeg vågner og det er ikke længere så anstrengende at lave koldbøtter på gulvet med pigerne. Jeg er altid MÆT, så jeg kommer ikke til at overspise, fylde mig med søde sager og jeg nyder alt den sunde kost jeg dagligt fylder kroppen med. Det er utroligt hvilken forskel der kan ske på 7 uger – størst er forskellen dog inde i MIG. Jeg er ikke længere hård ved mig selv, jeg følger mig ikke længere som en fiasko og mit humør er blevet væsentlig bedre.

Hvordan startede jeg min livs ændring? Min lægen sagde til mig at 70 % af et vægttab var kosten og endelig var jeg klar til at lytte. Jeg ændrede min kost, spiser 6 små måltider om dagen og som hovedregel efter de 10 korstråd. Du kan finde min kostplan og hvad jeg ændrede i min hverdag da jeg startede her:

Kostplan

Sunde ændringer i min hverdag

Størst er ændringen hvad der er sket inde i mig, min holdning til mig selv, min kost og fremtiden. Jeg vil ikke længere jagte hurtige vægttab, slut med slankekur og dårlige tanker om sig selv. Jeg vil være et godt forbillede for pigerne og lære Alba, Lia og mig selv, sunde vaner for livet. Jeg er ikke igang med et vægttab – men med en ny kurs – hvor sunde vaner er det vigtigste element. Sidegevinsten er så jeg løbende taber mig – MEN det er ikke det der driver mig. Det betyder også jeg udfordrer mig selv og kun hopper på vægten hver 3-4 uge og hvilken frihed. Jeg er ikke længere styret af vægten og jeg nyder min frihed. Friheden og lysten til at være MIG, MOR, KÆRESTE og CHEF.

Jeg er så klar til resten af mig liv og er nu 9 kg lettere – hvilket betyder jeg har tabt mig 9 kg på 7 uger. 

Jeg er simpelthen så glad og stolt – HUSK, at hvis jeg kan gøre det – så kan du også. 

Følg mine kamp her på bloggen, på INSTAGRAM og på bloggens facebook side 🙂 Som noget nyt kan du også følge med på SNAP – find mig under fitmom.dk

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det dyrt at leve sundt?