Jeg både ELSKER og HADER min vægt

Sukker afhængig?

image

JEG GJORDE DET!!!  Jeg skiftede sukker, cola og over spisning ud med SUNDHED, GRØNT OG MASSER AF VAND. Var det nemt? NEJ man kommer ikke sovende til noget.

Jeg får løbende en del spørgsmål omkring min kost, hvad jeg spiser, hvem der har lavet min kostplan og hvad jeg indtager af væske. Fik du ikke læst indlægget om min kostplan – kan du finde det HER. Min kostplan er lavet af diætister og læger i forbindelse med min nye sunde livsstil. Som sådan er der ikke noget der er FORBUDT – men jeg lever som udgangspunkt efter de ti kostråd. Jeg har lært hvad det vil sige at spise 6 gange om dagen og sjovt nok var det lige det min krop manglede. Min sukker trang er væk og jeg er glad/mæt hele dagen.  Min hovedpine er for længst forsvundet (var kun rigtig slem på dag 1) og JA jeg var afhængig af COLA (jeg troede faktisk ikke jeg kunne leve uden).  Det var colaen der holdte mig oppe, det var der jeg hentede energi, slukkede tørsten og sulten (hvis jeg ikke havde mad i nærheden).

Det er heldigvis SLUT nu – jeg har fundet energi, overskud og glæde – ved sundhed, fokus på mig selv og træning.

Hvad drikker jeg så?

Svaret er enkelt – jeg drikker kun VAND

Tidligere kunne jeg gå hele dagen uden at indtage vand (og kunne undres over hvorfor jeg havde ondt i hovedet). Jeg nød en cola – måske to om dagen (elsker dem kolde) – en stund på sofaen  med en cola og lidt ro var lige mig. MED andre ord – var min hverdag præcis som mange andres. Jeg har ingen fif til hvordan man lettere kommer af med sin sukker og cola trang – mit råd er at skære det hele fra (i hvertfald til at starte med). Alt med måde og der skal være plads til det hele – men jeg oplever at jeg ikke længere har samme lyst til det søde. Fordi jeg daglig lever uden sukker – smager det søde lidt ekstra sødt når jeg endelig indtager det. Forleden havde jeg købt en danskvand med skovbær – var simpelthen så sødt at jeg måtte springe over.

Jeg holder mig til VAND – masser af VAND

Pas på dig selv – tag en beslutning, det er dit valg.

Følg mine kamp her på bloggen, på INSTAGRAM og på bloggens facebook side 🙂 Som noget nyt kan du også følge med på SNAP – find mig under fitmom.dk

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg både ELSKER og HADER min vægt