• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Triathlon for begynder

Stærkere, sundere og mere tilfreds..

Mit projekt om at komme i super form er begyndt at rykke på sig igen – efter en længere periode (læs 2-3 uger) hvor vægttabet har stået stille er jeg tilbage i kampen med fuld kraft. Vægten er begyndt at gå ned igen – kan jeg tydelig både se og mærke. Min næste officielle vejning bliver på torsdag – og er spændt på at se hvad vægten siger der. Et billede lyver dog aldrig – og har sat et billede sammen til jer. Det første er fra 4 uger inde i projektet december 2013 – det andet er taget igår juni 2014 – er helt vildt så meget der er sket. Specielt er jeg glad for at min mave og mine ben er blevet væsentlig mindre.

20140606-104806-38886693.jpg

Dagens træning

Jeg kæmpe pt for at komme i form til mit første mini triathlon den 21 juni – dagens træningspas hed;

400 meter svømning

16 km cykling

2 km løb

Det var første gang jeg skulle prøve at lave skiftene fra den ene sportsgren til den anden – var ikke så slemt fra svømning til cykling. MEN da jeg skulle løbe var mine ben som gummi – heldigvis klarede jeg den korte distance og jeg fik en fornemmelse af hvad det vil sige at lave en mini tri. I morgen står træningen på cykling og løb – er fedt igen at blive udfordret på denne del. Godt nok løber og cykler jeg en del normalt – men når man sætter de to sportsgrene sammen – udfordrer jeg kroppen på ny.

Blot til info så klarede jeg turen i virkelig dårligt vejr – det stod ned da vi cyklede og var total våde da vi skulle løbe 🙁 MEN VI KLAREDE DET – og kan med god samvittighed nyde resten af dagen.

Husk du kan følge bloggen på de sociale medier;

 FACEBOOK – FIT-MOM

INSTAGRAM – @WWWFITMOMDK

BLOGLOVIN 

//Charlotte

 

2 kommentarer

 • Ida

  Mega flot udvikling – du har også fået en rigtig flot glød. Du kan og bør virkelig være stolt af dig selv!
  Spændende med mini triatlon, jeg selv har gang i et projekt med at tabe mig 20 kg, hvor jeg i starten bare kommer i form og derefter sætter mig små mål. Et par af mine mål er næste år at deltage i 4:18:4 og colorrun!
  Held og lykke med dit minitriatlon, håber det går som du ønsker! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lyder super fedt Ida 😉 Håber dit vægttab går godt – mange tak for de super pæne ord 🙂 Jeg skal faktisk både deltage i 4:18:4 og Colorrun i år (og i samme weekend) 😉 Du kan i øvrigt kan snupper Colorrun i år – det handler mere om en fest og hygge end det handler om at løbe – tror det bliver en KÆMPE oplevelse 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Triathlon for begynder