Et liv uden gluten...

Slut med dårlige undskyldninger

Skærmbillede 2014-06-10 kl. 21.21.55

Jeg har den sidste periode – KUN haft fokus på mig selv og at finde vejen tilbage til en glad hverdag. Det betyder jeg havde lagt planen om et vægttab på hylden i en tidsbegrænset periode – indtil jeg igen havde overskud. Jeg er af den over bevisning, at man lever i det man sender ud til omverden. Så nå jeg har gået og sagt til mig selv, at jeg pt ikke kan tabe mig – bliver det min hverdag. MED andre ord – kan jeg ikke tabe mig hvis jeg ikke selv tror på det. Nu skal det være anderledes og jeg vil i mål, jeg vil være tilfreds med mig selv og jeg vil være den bedste mor for mine børn.

Selvfølgelig er jeg en god MOR, men jeg tror på mine børn kan mærke at jeg langt fra er tilfreds med mig selv. Så nu er det tilbage på sporet OG SELVFØLGELIG kan jeg komme i form igen.

Så på med JA-hatten og så skal jeg IGEN lære at sige NEJ TAK til ting der ikke er godt for mig og min krop. Håber I er klar til at følge min rejse <3 Ovenstående billede – er MIN motivation, satser på at hoppe i den prikket kjole igen til sommer.

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et liv uden gluten...