Hvem er jeg? og baggrunden for min blog!

Slank i 2014

Farvel 2013 – velkommen 2014

2013 blev uden tvivl mit år – jeg var så heldig at blive mor i september måned til den dejligste datter Alba. Har været en lang kamp at nå til en positiv graviditetstest, men efter 5 års kamp lykkes det endelig i januar på helt naturligvis. Dem der tidligere har fulgt min kamp – ved at de sidste 3 år har været med IVF behandling og en dom at jeg ALDRIG blev gravid på naturligvis. Om ALBA er ligeså stædig som hendes MOR og bare vil frem i livet – eller en tredje ting spiller ind, aner jeg simpelthen ikke – men fik i hvertfald i 2013 mit største ønske opfyldt om at blive MOR.  

Til trods for at jeg længe havde ønsket denne rolle – blev jeg slut september temmelig overrasket over hvad det ville sige at være mor. Stod med en skrigende baby, manglende søvn på kontoen og en meget opgivende mig – der slet ikke kunne forstå hvorfor det at være MOR skulle være lykken. Disse tanker og min lyst til at komme i form efter fødslen – var grunden til min opstart af denne blog. Min tanke var simpelthen, at der måtte stå 1000 andre som mig – som både ønsket at være MOR med stort M – komme i form og være tilfreds med sig selv og sidst men ikke mindst have overskud til manden, omgivelserne og hjemmet.

2013 blev også året hvor vi flyttede i vores ny renoveret hus i hedensted – skønt endelig at have en fast base og kunne starte sit familie liv.

Eneste minus har været den lidt længere transport til arbejdspladsen i Odense – men når motoren vejen bliver fri for vejarbejde, bliver køretiden igen kortere.

2013 var også året hvor jeg måtte sige på gensyn til min dejlige piger i butikken – var lidt en prøvelse at trække sig i baggrund og lade en anden midlertid overtage min plads, mine piger og min butik. Dagene herhjemme tager dog hinanden – og glæder mig over at tilbringe en masse tid med ALBA – men ude i fremtiden august 2014 glæder jeg mig til at vende tilbage til butikken.

IMG_4098

Mit år 2014

Satser på at 2014 igen skal blive mit år – med fokus på MIG. Jeg vil i form som jeg tidligere har været, jeg vil give den MAX gas og så vil jeg igen kunne løbe 10 km. Det smarte er at jeg kan gøre det hele mens jeg har Alba med – jeg tror på at Alba får en gladere og en mere tilfreds mor ved at jeg også har fokus på mig selv. Jeg ved jeg kan – er bare et spørgsmål om at kæmpe – og er der noget jeg kan, så er det at KÆMPE og nå mine MÅL.

I oktober opstillede jeg følgende mål for mig selv som jeg skal nå i 2014:

At tabe 20 kg (har pt tabt 5,5 kg)

Kunne løbe 10 km om 16 uger (er halvvejs i forløbet)

Komme tilbage på spinnings cyklen som instruktør. 

Undervejs har jeg sat følgende del mål:

At tabe mig i december (er lykkes)

Når jeg runder de første 10 tabte kg – må jeg købe nye spinningssko 

Min kamp dele jeg med jer alle sammen, i håb om at jeg kan motivere nogle af jer derude – uanset hvad jeres mål må være.

Dagens vejlning og træning

Da det er onsdag i dag – betyder det jeg skal en tur på vægten – til trods for jeg nok spiste lidt for meget at den gode mad vi fik i går. Holdte dog den sunde stil – og begrænsede min indtagelse af usundt mad til det minimale. Vægten sagde i morges minus 500 gram – hvilket jeg er super tilfreds med. Glæder mig til næste onsdag – hvor min vægt kontrol dame igen er klar til at veje mig. Kan godt lide at det er en udefra der vejer mig og det sker på samme tidspunkt hver uge.

Var i formiddags ude på årets første løbetur – hvilket var totalt dejligt. Er super fedt – at det begynder bare at være løb – inden længe er jeg oppe på at løbe 5 km. (sååååå 10 km – er lige om hjørnet – forventet tidspunkt 1. marts 2014).

IMG_4110

HORSENS PÅ VÆGTEN

Har tilmeldt mig Horsens på vægten sammen med 4 andre super seje mødre – vi starter op i gruppen her den 3 januar – hvilket bliver super spændende. Spændende at kæmpe sammen med nogle andre og fantastisk med endnu mere KONTROL af mig og min resultater.

Læs mere om forløbet HER. Vil løbende skrive hvordan vi i vores gruppe klarer den – forløbet strækker sig over 8 uger.

Sidst men ikke mindst vil jeg ønske jer alle en godt nytår – glæder mig til at dele mine kampe med jer alle sammen 🙂

I morgen er der opdatering i form af før/efter billeder.

Charlotte

Husk jeg også er at finde på Facebook – hvor du er meget velkommen til at synes godt om – find siden ved at trykke HER

Fit-mom har udvidet – så er nu også at finde på Instagram hvor du er velkommen til at følge mig – find mig HER

Bloglovin

For jer som ikke kender bloglovin er det en side hvor du kan følge alle dine ynglings blog. Det kan til tider være lidt en jungle at følge flere blogs af gangen, men her er de samlede et sted. Når en blog får et nyt indlæg, får du besked om det på startsiden, så du altid kan holde dig opdateret, og undgår at skulle tjekke bloggen flere gange uden at der er kommet nye indlæg.

Klik her for at følge mig på BLOGLOVIN.

20131215-102153.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg? og baggrunden for min blog!