• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Proteinbar & Rabatkode

Så er det i morgen det sker…

Så er det i morgen startskuddet går til mit første mini triathlon – jeg glæder mig til at prøve kræfter med denne form for sport. Synes jeg er okay med – med hensyn til min træning. Meldte mig til forholdsvis sent – så har kun været den sidste måned jeg har sat fokus på min triathlon træning. Har meldt mig til endnu et mini tri i august – hvor jeg har en del mere tid til at træne op til racet.

20140620-075727-28647794.jpg

Håber i hepper på mig i morgen 😉

Har du lyst til at vinde et par af de super fede 2xu træningsbukser – har du mulighed for at deltage i min konkurrence HER.

Husk du kan følge bloggen på de sociale medier;

FACEBOOK – FIT-MOM

INSTAGRAM – WWWFITMOMDK

BLOGLOVIN

//Charlotte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinbar & Rabatkode