• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Alba sover - så er der Charlotte tid!!!

Så er der gang i løbe træningen igen :)

Så er jeg klar igen – ingen smerter i ryggen og total motiveret. Har været af sted på løbe bånd de sidste 2 morgner, da det er den letteste måde at kunne komme til at træne om morgen (skal jo have Alba med). Alba har klaret det super fint, hun har sovet begge gange – FANTASTISK så er der ro til mor Charlotte. Er startet ved uge 3 i løbe programmet – da det var der jeg var kommet til inden jeg fik problemer med ryggen. Ud over at løbe de sidste to dage – har jeg og Alba både i dag og i går været på gåtur med barnevognen – og har tilbagelagt 7-8 km hverdag. Håber at alt vores aktivitet kan ses på vægten når jeg skal vejes på onsdag – opdatering kommer her torsdag. Er super glad for jeg igen er top motiveret – skal være ærlig at indrømme at mit hold i ryggen næsten havde slået mig ud – vil jo såååååå gerne i gang – og nu er jeg endelig tilbage i kampen 🙂

Resten af dagen står på de sidste ting til barnedåben – lave pynt til kagerne, folde servietter og lave små overraskelser til gæsterne – der kommer billeder efter søndag.

Super dejlig weekend til jer derude 🙂

20131129-132106.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alba sover - så er der Charlotte tid!!!