Om at holde ferie...

RE-POST Kvinden bag bloggen – hvem er jeg?

Velkommen til min personlige side Fit-mom

Jeg håber indholdet vil falde i din smag – og du er altid velkommen til at komme med spørgsmål, forslag til indhold og hvad der ellers lige falder dig ind. Jeg ser i hvert fald frem til at dele alt hvad der fylder min hverdag – fra bleskift til “super overskuds (MOR) kvinde”. Har valgt at udgive dette oplæg igen – selvfølgelige opdateret på ny – da der er kommet en del nye læsere på bloggen 🙂

STORT VELKOMMEN TIL WWW.FITMOM.DK

20140215-212703.jpg

Kort om mig;

Jeg hedder Charlotte er 30 år og til daglig når jeg ikke er på barsel – er jeg butikschef i Matas. Jeg brænder for mit arbejde og elsker jeg både skal stå for den økonomiske del i butikken, motivering af medarbejderne og sidst men ikke mindst møde kunderne på gulvet, hvor jeg kan vejlede og hjælpe den enkelte. Udover jobbet i Matas er jeg spinnings instruktør hvilket jeg grundet min graviditet har holdt pause fra – men målet er bestemt at vende tilbage i sadlen.

Jeg blev i september 2013 mor til den dejligste datter Alba – efter en meget lang og hård kamp. Trods lægernes dom at det aldrig ville ske naturligt – og 5 IVF  forsøg  (reagensglas metoden) senere – lykkes det lille Alba at klare opgaven selv – og i januar 2013 havde jeg for første gang i mit liv en positiv graviditets test i hånden. Mange års kamp var slut –  dog havde den efterladt mig med ar på sjælen og en krop der for alvor trængte til en kærlig hånd (og en hård omgang træning). Alt dette var i januar fuldstændig lige meget og alle mine tanker var rettet mod det liv der nu begyndte at spirer under mit bryst. 9 måneder senere kom min smukke datter til verden – og pludselig åbnede en helt ny verden sig – 1000 nye spørgsmål dukkede op – og hvor jeg tidligere var total overskuds Charlotte der var fyldt med energi, stod jeg nu med et grædende barn på armen, manglende søvn og ikke kunne mindes hvornår jeg sidst havde været i bad 🙂 Man kan læse sig frem til mange ting og spørg man veninderne, familie og hvem man ellers lige møder – er alt total lyserødt og lykken er at blive MOR – skal jeg være helt ærlig havde jeg svært ved at se denne lykke i september. Jeg savnede nogle som ærligt kunne vejlede mig – og som ikke pyntede på virkeligheden. Nogle som ligesom jeg ønskede at være super MOR, i super form, tilfreds med mit udseende, overskud til velværd og skønhed i hverdagen og sidst men ikke mindst efter endt barsel karriere kvinde. Derfor denne blog 🙂

Jeg ønsker at sætte fokus på os kvinder som mor – og hvad der efter min mening er vigtigt – et liv efter fødslen hvor der stadigvæk er plads til den frække kæreste/elsker/kone – et liv hvor man føler man kan slå til på alle punkter. I min verden har det været den største gave at få Alba – samtidig vil jeg ikke glemme mig selv, jeg vil ikke rende rundt i jogging tøj (hverdag), jeg vil ikke være i super dårlig from og jeg vil ikke se tilbage om 20 år og tænke – hvis jeg nu bare… Jeg håber at jeg med denne blog kan inspirerer andre i lignende situationer – hjælpe med lidt overskud, motivere og ellers bare bringe et smil frem i en til tider lidt travl hverdag. Man behøver ikke have samme mål som jeg for at følge med og man behøver heller ikke at være mor – jeg vil forsøge at komme vidt omkring hvad der fylder i min verden. Jeg tror på at det er de små ting der gør en forskel – og nogle gange når jeg måske kun at ordne mine negle med en fed lak – med den følelse jeg opnår er det hele værd – bare det at der lige har været 5 minutters Charlotte tid – kan jeg leve længe på – og hvis så manden min /eller mine omgivelser bemærker der er sket noget – så vokser energien i mig – jeg får lyst til at gøre endnu mere for mig selv.

Jeg ser frem til at dele min hverdag med jer og glæder mig til at høre fra jer – jeg håber mine oplæg kan bruges i jeres hverdag – og håber I vil være med til at kæmpe kampene med mig. I er altid velkommen til at kontakte mig – kan blandt andet kontaktes på charlottewozniak@yahoo.dk

Fit-mom – dækker altså over det hele – i form efter fødslen, opstart på løbetræning (10 km på 16 uger), ugentlige vejninger,  hvad der fylder i min hverdag, skønhed og gode råd herom (man har vel erfaring fra jobbet) faktisk bare alt der gør mig til MIG 🙂

Kort om mit projekt Fit efter fødslen 

Blev i september mor til den mest fantastiske lille datter – som havde haft en leveringstid på ca. 5 år – de sidste 3 år med IVF. Min krop og jeg trængte derfor efter fødslen til en hård (men kærlig) hånd. Det er resulteret i mit projekt kom i form efter fødslen – som jeg blandt andet har lavet i samarbejde med Camilla fra Fitn Run.

Camilla har blandet andet hjulpet mig med løbeprogrammet – og det er hende der løbende vejleder mig med hensyn til løb. Måske hun en dag også får mig overtalt til et halv Marathon – hvem ved 🙂

Da projektet startede satte jeg 3 mål jeg har tænkt mig at nå i løbet af 2014:

At kunne løbe 10 km om 16 uger (er i gang med uge 14)

Tabe 20 kg ( har tabt 11,2 kg indtil videre)

Komme i spinningsform – så jeg igen kan hoppe på cyklen som instruktør (underviste første gang den 23 januar – og har siden givet den GAS)

Nedenstående er før billeder af mig – og billeder hvordan jeg på nuværende tidspunkt ser ud.

Sådan så jeg ud – inden IVF og graviditet (målet er at se sådan ud igen)

Læs om mit behandlingsforløb IVF/reagensbehandling HER – FRA BARNLØS TIL MOR <3

IMG_2085

IMG_2087

Billeder efter jeg er startet mit projekt – FIT EFTER FØDSLEN

20131205-192749.jpg

20140213-065338.jpg

Charlotte

Fik du ikke læst mit spændende indlæg omhandlende løbevogne – kan du finde det HER – DEN BEDSTE LØBEVOGN

HUSK at følge mig på instagram – hvor jeg løbende deler billeder af min kost – find min profil HER – @fitmombycharlotte

Du har stadigvæk mulighed for at vinde den super spændende og motiverende bog “Fit på 100 dage” – find konkurrencen HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at holde ferie...