Inspiration til sund mad med kokken Henrik Christensen

Protein Pandekager – MUMS

Om at undvære – og så alligevel ikke…

ELSKER at starte mine morgner med dejlige pandekager – hvis altså ikke det lige er fordi at mit mål er at tabe mig 20 kg 🙂 I mit projekt Fit efter fødslen – er jeg tit ude for at jeg må sige NEJ TAK til ALT det usunde. Nu hvor jeg er i gang med uge 10 – har jeg efterhånden lært mig selv – at sammensætte “usunde” ting på en anden måde – så jeg alligevel med god samvittighed kan nyde f.eks. en pandekage 🙂 MUMS

Har selvfølgelig tænkt mig at dele den fantastiske oplevelse med jer – laver tit en lille omgang protein pandekager, som jeg dels spiser om morgen – men også kan bruges til et mellemmåltid.

Opskriften på mine protein pandekager

1 dl havregryn

2 dl ISOLIGHT protein pulver med chokolade

1 æg

2 dl mælk/vand

1 most banan

lidt kanel

evt lidt vaniljesukker

Start med at mose bananen og tilsæt derefter de andre ingredienser – jeg har valgt at bruge protein pulver med chokolade – for at give lidt mere smag til pandekagerne. Jeg bruger protein pulver fra In2zym – ISOLIGHT som kan købes hos WWW.DINSPORT.DK – det er også denne pulver jeg bruger til mellemmåltider når jeg har trænet. Synes den smager fantastisk – og hjælper mig når jeg til tider har en sød tand. TOTAL WIN WIN 🙂

Er desværre ikke selv til smagen af banan – derfor bruger jeg blandt andet chokolade smagen fra protein pulveret – til at give mig lidt af det søde – uden at tilsætte sukker. Virker super fint og jeg kan nyde mine velfortjente pandekager 🙂

Nyder selvfølgelig mine pandekager sammen med frisk frugt og en lækker iskold protein shake.

Velbekom 🙂

Charlotte

20140119-094501.jpg

Kvinden bag bloggen?

Har du lyst til at læse lidt mere om hvem jeg er – og hvad mine tanker med bloggen er – kan du finde spændende læsning HER

Kort om mit projekt Fit efter fødslen 

Blev i september mor til den mest fantastiske lille datter – som havde haft en leveringstid på ca. 5 år – de sidste 3 år med IVF. Min krop og jeg trængte derfor efter fødslen til en hård (men kærlig) hånd. Det er resulteret i mit projekt kom i form efter fødslen – som jeg blandt andet har lavet i samarbejde med Camilla fra Fitn Run 

Camilla har blandet andet hjulpet mig med løbeprogrammet – og det er hende der løbende vejleder mig med hensyn til løb. Måske hun en dag også får mig overtalt til et halv Marathon – hvem ved 🙂

Da projektet startede satte jeg 3 mål jeg har tænkt mig at nå i løbet af 2014:

At kunne løbe 10 km om 16 uger (er i gang med uge 10)

Tabe 20 kg ( har tabt 8,2 kg indtil videre)

Komme i spinningsform – så jeg igen kan hoppe på cyklen som instruktør (har første time her den 23/1-14 )

Klik på nedenstående links for at følge mig på;

Facebook, Instagram & Bloglovin

   20140106-132230.jpg20140106-132239.jpg20140106-132222.jpg

FACEBOOK

 INSTAGRAM

 BLOGLOVIN

Konkurrence

Vind den super gode bog ” Fit på 100 dage med Anne Bech”. Bloggen er i gave humør – og vil super gerne hjælpe dig på vej med endnu mere motivation til at komme i form. Bogen er fyldt med masser af inspiration, motivation, øvelser og opskrifter – perfekt hvis man drømmer om at blive FIT 😉

20140117-085156.jpg

For at deltage:

– Skal I følge mig på BLOGLOVIN (tryk på linket for at komme direkte til mig på bloglovin – husk det er bloggen du skal følge)
– Skrive en kommentar i nederst i dette indlæg

Der ud over er du som altid velkommen til at følge bloggen på facebook – find siden HER  Er også at finde på Instagram – find bloggens side HER

Det er vigtigt at du skriver din rigtige e-mail når du skriver din kommentar – da vinderen kontaktes via mail 🙂

Konkurrencen slutter 22.02.13 klokken 12

Vinderen kontaktes den 23.02.13

Så skynd dig at smide en kommentar i indlægget her – og smut forbi  BLOGLOVIN og følg bloggen.

For jer som ikke kender bloglovin er det en side hvor du kan følge alle dine ynglings blog. Det kan til tider være lidt en jungle at følge flere blogs af gangen, men her er de samlede et sted. Når en blog får et nyt indlæg, får du besked om det på startsiden, så du altid kan holde dig opdateret, og undgår at skulle tjekke bloggen flere gange uden at der er kommet nye indlæg.

 

 

 

 

 

 

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til sund mad med kokken Henrik Christensen