Følg mig på Bloglovin.

Projekt løb uge 6

Er TOP motiveret og det er DIN skyld 🙂

Går lige i hjertet på mig og får mig lyst til at give den endnu mere GAS med den store opbakning og de mange kommentar jeg modtager fra jer.

Der har løbende været veninder der har skrevet til mig, at grundet mig projekt, min energi og min gejst har de lige været på romaskinen, ude at løbe, begyndt at tænke over hvad de spiser eller en helt anden ting, hvilket virkelig varmer og gør mig super GLAD. Super glad fordi de selv kommer afsted, super glad fordi jeg via min blog kan motivere dem og glad i låget over at så mange har lyst til at følge min kamp.

Sætter stor pris på alle de kommentar jeg løbende får herinde og pr. mail – og gør alt hvad jeg kan for at svare alle – er simpelthen så vigtigt at vide at i TROR på mig – jeg skal i hvertfald  gøre ALT hvad jeg kan for at levere “varen”. Her til morgen blev jeg stoppet af et par ældredamer i træningscenteret – som synes jeg skulle vide at de synes jeg var SEJ at komme afsted til træning med en lille baby på slæb. Det gjorde mig simpelthen så glad at jeg næsten var hoppet på løbe båndet en gang mere.  Så skylder jer simpelthen et KÆMPE TAK  – tak for jeres opbakning, troen på mig, gode råd og kommentar.

Uge 6 med løbe programmet

Længden på min løbetur er nu 19 minutter hvor de 17 af minutterne er LØB – kan godt være at 17 minutter ikke lyder af meget, men tænker jeg lidt over en måned tilbage kunne jeg slet ikke løbe. Så 17 minutters løb er et kæmpe skridt i den rigtige retning – og ser jeg længere frem i programmet kan jeg se at det begynder at gå stærkt fra nu af. Er med fuldfart på vej mod de 10 kilometers løb 🙂 Dagens tur snuppede jeg i formiddags da Alba sov – er bedst til træning først på dagen, er lidt som om mit energi niveau er meget faldende om aften.

Havde dog her til aften meldt mig på holdet Switching Cirkeltræning, hvor man hurtigt og effektiv komme hele kroppen rundt, kan mærke jeg mangler lidt vejledning med hensyn til styrketræningen – så tænkte et hold med instruktør lige er MIG. Synes faktisk timen var super god – og specielt godt til mit projekt Fit efter fødslen + jeg om formiddagen kan have Alba med på disse hold. Så jeg er for fremtiden at finde på disse holde onsdag formiddag efter min løbe tur 🙂

Var alt jeg havde på hjertet i dag – skulle hilse fra Alba og nissen 😉

Charlotte20131216-192345.jpg

Bloglovin

For jer som ikke kender bloglovin er det en side hvor du kan følge alle dine ynglings blog. Det kan til tider være lidt en jungle at følge flere blogs af gangen, men her er de samlede et sted. Når en blog får et nyt indlæg, får du besked om det på startsiden, så du altid kan holde dig opdateret, og undgår at skulle tjekke bloggen flere gange uden at der er kommet nye indlæg.

Klik her for at følge mig på BLOGLOVIN.

 20131215-102153.jpg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følg mig på Bloglovin.