• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Polar Loop - min personlige sladrehank..

Personlige fotogaver

Nyder hvert et øjeblik med Alba – men tiden flyver afsted. Derfor sætter jeg stor pris på vores måneds aftale med fotografen Stephanie Sommer – så jeg for evigt kan have dejlige baby billeder af Alba. Disse dejlige billeder kan selvfølgelig også bruges til mange andre ting – derfor har jeg sagt ja til et samarbejde med www.onlinefotoservice.dk – hvor jeg har testet deres personlige pude & deres super fine vendespil.

I skal selvfølgelig ikke snydes for det super fine resultat – puden er allerede et hit ved Alba og hun griner alt hvad hun kan hvergang hun ser sig selv. Billedet står super skarp på puden og er sikker på at den for fremtiden nok skal blive brugt en del af hende. Har valgt et billede af Alba og jeg på den ene side – og på “bagsiden” er der et stort billede af Alba. Vendespillet er hun stadigvæk for lille til – MEN glæder mig til at vi skal spille det sammen. Har valgt 25 personlige billeder til spillet, billeder taget til vores bryllup, til Albas barnedåb, billeder af min søsters børn og mange andre personlige øjeblikke som har haft en kæmpe betydning for os.

20140519-142907-52147918.jpg

20140519-142908-52148185.jpg

20140519-142907-52147623.jpg

Jeg er allerede stor fan af personlige gaver – og hvilket barn ville ikke blive glad for et dejligt vendespil hvor hovedpersonen er en selv. Udover den personlige pude og vendespil har man mulighed for blandt andet at bestille madkasser med billede, telefon covers, krus, tasker og personlige bamser hos onlinefotoservise (er næsten kun fantasien der sætter grænser).

// Charlotte

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @WWWFITMOMDK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Polar Loop - min personlige sladrehank..