• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Hej verden og STORT velkommen til FIT-MOM

Pause på projekt løb ;(

Må desværre holde en pause på mit løb – da jeg sidste uge fik hold i ryggen. Så måtte en tur forbi lægen – med beskeden om at holde mig i ro og nogle stærke piller til at tage smerten 🙁 Skal dog ikke slå mig helt ud – “projekt løb uge 3” er udskudt til ryggen tillader det – og i stedet har Alba og jeg nydt det gode vejr med en lang gå tur.

Resten af dagen står på forberedelse til barnedåb på søndag – hvor jeg blandt andet selv skal lave kagen ( satser på der kommer billeder af kagerne lørdag) 😉 Er pt igang med at pakke bolcher til bordet – med personlige bånd – kjolen er klar – mangler dog at købe et silke bånd. Har lige bestilt 45 sutter som skal bruges til servietringe – og så er der ellers fokus på mig. Skal ha ordnet hår i dag – spørgsmålet er om jeg skal beholde mit sorte garn – eller det ender med karamel striber – wiiii det er spændende – i løbet af ugen går jagten ind på noget nyt tøj til mig til dåben.. Selv om aftalen med mig selv var ingen nyt tøj – før der mindst var tabt 5 kg. MEN er jo nød til at være lidt lækker på søndag 😉

Håber i nyder det gode vejr 😉

20131125-131503.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej verden og STORT velkommen til FIT-MOM