Mor som inspiration

Outfit og 20% rabatkode

I lørdags havde jeg fornøjelsen af at fejre smukke FIT´N RUN og i den forbindelse skulle der nyt tøj til. Jeg er pt i en svær periode tøjmæssigt, da en del af mit tøj er for stort og resten for småt. Da jeg ikke vil bruge en formue på tøj, jeg snart ikke kan passe mere grundet vægttab, handlede det om at finde det helt rigtige som jeg evt også kunne bruge efter mit vægttab.

Valget faldt på den lækreste skjorte, som er en lille smule oversize og så alligevel hænger den pænt på min krop. Skjorten går lidt længere ned på bagdele, så kan man som jeg godt lide at gemme sin bagdel (lår) en smule, er skjorten klart et hit. Se skjorten fra flere vinkler HER. Jeg købte skjorten i en størrelse 40 – kunne uden problemer hoppe i en 38 – men da blusen om maven sad pænest i en 40 – faldt valget på den. Prikken over I – blev de super fine øreringe GRACE KELLY fra Jewelier.dk. Spørger i mig er øreringene fra IZABEL CAMILLE fyldt med stil, de er super elegante og passer til næsten alt. Jeg er fan og var nød til at eje både modellen med den hvide og mørke perle.

Jewelier.dk vil gerne forkæle jer og i kan på netop øreringene fra Izabel Camille og resten af shoppen, handle med 20% rabat – hvis i bruger rabatkoden: fitmom20 (udløber den 7 Juli). 

smykker

Jeg valgte den hvide udgave af ovenstående outfit – så nu skal jeg bare finde en anledning, så jeg kan finde det sorte sæt frem også 🙂

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor som inspiration