Minus 4 kg på 14 dage

Om at træne med pulsen

imageJeg er vild med at undervise i spining, dels fordi jeg gør noget godt for mig selv i form af træning, jeg får sved på panden og så er jeg fan af at få pulsen op, lade den falde og så banke den op igen. 

Derfor har jeg sagt ja til at teste et puls ur fra AbilicaOnline.dk (som i øvrigt er leverandør af en masse lækker træningsudstyr). Mit krav til uret: Det er let at betjene, efter endt træning vil jeg have mulighed for at se info om min træning og så må uret godt kunne gemme mine oplysninger om min træning. Efter vejledning fra AbilicaOnline.dk blev vi enige om at et Polar FT7 kunne være det ur jeg søgte. Pulsuret har den seneste periode været på “prøve” hjemme ved mig og har klaret opgaven som min “træningsmakker” til topkarakter. Uret er super nemt at betjene, det er nemt at komme igang med at bruge det og så er det klar på en masse træning 🙂

Af funktioner på Polar FT7 kan nævnes følgende:

– OwnCal – beregner kalorieforbruget under træning
– OwnCode – kodet sender
– ZonePointer – viser hvor i træningen, du er
– Træningsdagbog
– Vandtæt til 50m.
– Baggrundsbelysning

Du kan finde uret HER (og lige nu er det på tilbud)

Pulsuret kan derudover viser, om træningen hovedsageligt styrker fedtforbrænding eller kondition og har hukommelse til at 99 træningspas. Herfra lever uret op til hvad jeg forventer og jeg kan netop holde øje med min træning og om jeg laver noget 🙂 Nogle vil kalde uret en sladderhank, personligt er jeg vild med at følge min træning. Jeg kan godt lide at sammenligne f.eks. to spinningstimer og sætter ofte et mål for mig selv inden timen starter. Super motiverende og det er da fedt at følge med i hvor mange poser Haribo slikposer man f.eks. forbrænder 🙂

Bruger du et pulsur når du træner? Evt hvilket? og hvad er dine krav til uret?

Kender du AbilicaOnline.dk? Ellers er webshoppen bestemt et besøg værd – du finder alt det lækreste træningsudstyr, løbebånd, pulsure, trampoliner og meget mere. Altid til en fantastisk pris og et stort udvalg.

Indlægget er sponsoreret

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minus 4 kg på 14 dage