Vind en cykelanhænger (værdi 5995 kr).

Om at stå uden job…

Som mange af jer nok ved, gik jeg første december på forlænget juleferie (fik du ikke læst indlægget, kan du finde det HER). Jeg har nydt hvert et øjeblik med familien, selv om Alba og Lia desværre har været meget syge her i december. Det har taget sin tid for mig, at komme mig over skuffelsen, at jobbet i Kiwi ikke var noget for mig. Jeg er typen der VIL lykkes i det jeg kaster mig ud i – og når det ikke går helt som forventet, er jeg lidt for hård ved mig selv. Det har taget mig længere tid at rejse mig end jeg lige havde forventet – MEN jeg er super glad for jeg lyttede til mig selv og satte familien og mig selv i fokus.

Måske havde i regnet med en masse indlæg om fremtiden, usikkerhed og hvad man ellers kan stå med at tanker, når man står uden job. OG fremtiden var SKÆRMMENDE et kort øjeblik – MEN heldigvis stod der nogle klar i kuliserne som kunne bruge mig. Tak til alle dem der har læst med, sendt mig personlige mails (som jeg nok skal svare på) og som løbende er kommet med ideer til hvad fremtiden kunne byde mig.

Af hjertet TAK 

Starter i nyt job til januar og glæder mig helt vildt 🙂

mig

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en cykelanhænger (værdi 5995 kr).