• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
TRÆT TRÆT

Om at falde i….

og om at rejse sig igen…

Er super taknemmelig for alle de kommentar, mails og beskeder jeg løbende modtager – hvor rosende ord som inspirerende, motiverende, positiv og fuld af energi ofte af en del af det i skriver til mig 🙂 Hvilket går lige i hjertet på mig – og gør mig SUPER GLAD – TAK.

MEN MEN MEN jeg er også bare et menneske – faktisk en ung dame, som sidder i lille Hedensted i Jylland. En ung dame med en fighter gemt i maven – og en vilje og kamp gejst der siger spar 2. En ung dame som også bliver fristet og FALDER I… og denne unge dame faldt i – i dag.


Min dag

Dagen startede som sådan meget fint – med undtagelse af kraftig hovedepine og en søvnkonto der var i minus (det sker også i min verden). Er desværre efter fødslen meget mærket når det er den tid på måneden – hvor vi kvinder er mest kvinder 😉 Jeg er i denne periode MAX TRÆT, har HOVEDEPINE og liiiidt drænet for ENERGI. Efter at have fået lov at sove lidt længe – kun afbrudt en DEL gang af lille Alba – måtte dagen igang. Fik overtalte manden min til en lang gåtur – hvilket både er godt for kroppen, sjælen, helbredet og nok speciel mig på denne dag 🙂

Det blev en dejlig lang gåtur på 10 km – vi smuttede forbi brugsen på vejen hjem – så vi kunne handle til vores frokost. Der i køen stod en lidt træt, sulten og ondt af mig selv MIG – der blev fanget af et super tilbud på SLIK. Det tog mig ikke lang tid at overtale mig selv om – i dag var dagen hvor jeg skulle have slik.

Det er ikke fordi jeg slet ikke må spise søde sager – MEN jeg vil da heller have noget ordentlig hvis jeg skal give den GAS i det usunde. MEN så langt tænkte jeg ikke – og dagen i dag blev dagen hvor jeg spiste 140 gram slik fra Haribo. Sjovt som man kan overbevise sig selv om at det er lykke 🙂 Lykken varer dog kort – og vupti så var posen TOM. Den dårlige samvittighed rammer mig lynhurtigt og jeg får det lidt skidt med mig selv.

HVAD SKER DER SÅ… 

Normalt kunne min tanke godt have været – arhhh nu er det alligvel gået galt, så nu behøver jeg ikke at tænke mig om resten af dagen. Tidligere havde jeg nok heller ikke “nøjes” med 140 gram slik – men en del mere 🙂 MEN det er meget menneskeligt at falde i – det vigtige er at vi rejser os igen. Ikke om en uge, en måned eller om et år – men så snart vi er færdig med at NYDE det usunde. Det er klart at jo mere man indtager – jo mere skal man kæmpe bagefter. Men hvis jeg stopper efter (eller i midten) mine 140 gram slik – kan jeg lyn hurtigt nå at forbrænde det igen. Så i stedet for dårlig samvittighed – burde mine tanker gå på hvor SEJ jeg er – at rejse mig igen med det samme. Selv mens du sidder midt i en pose chips kan du nå at “fortryde”, du behøver heller ikke nødvendigvis åbne den pose slik du tidligere købte, selv om den er placeret i skuffen – med andre ord bestemmer du selv hvor “slemt” det skal være og hvor hurtig du skal ovenpå igen.

De usunde ting feder ikke når de er placeret i skuffen – og hvis du kaster dig over dem, er det bare med at gøre det med gå samvittighed.

Tilbage til mig… 

Min samvittighed var dog ikke helt ren – så snuppede her efter aftensmaden endnu en gå tur med vognen og lille Alba. ELSKER bare at gå og elsker fornemmelsen af jeg bare bliver lettere og lettere 🙂

20140208-191112.jpg

Hvad går du når du falder i? Husker du at nyde det – eller bliver du også fyldt med dårlig samvittighed som mig?

Super dejlig aften til dig – husk du KAN HVAD DU VIL 🙂

HUSK at følge mig på instagram – hvor jeg løbende deler billeder af kosten – find min profil HER – @fitmombycharlotte

Du har stadigvæk mulighed for at vinde den super spændende og motiverende bog “Fit på 100 dage” – find konkurrencen HER

Charlotte

 

1 kommentar

  • Alle falder i, vi er kun mennesker og alle har dårlige dage hvor fristelser bare er for nemme at vælge! Lad vær med at straffe dig selv, op påA hesten igen og fremad mod dit mål. Det lyder som om du har gjort dig nogle gode tanker om det at falde i og ikke lade det stoppe ens udvikling, det er også noget jeg selv arbejder med når det går galt 🙂 vi skal ikke være så hårde ved os selv!

    Anna – wonderwomanwannabe.bloggersdelight.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRÆT TRÆT