• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Hun bliver såååå stor

om at ændre retning….

Nogle gange tager livet bare en drejning – som man ikke lige havde regnet med. Jeg er typen der elsker at planlægge, elsker struktur og når mine mål når de først er sat. Mit planlægger gen og min dårlige tålmodighed blev for alvor sat på et prøve da vi var i fertilitetsbehandling for ca 2 år siden (læs min kamp for at blive MOR – HER). En lannnng kamp hvor resultatet udeblev og hvor jeg helt naturligt blev gravid, trods lægens dom at det ALDRIG ville ske.

Der skal meget til før jeg ændre retning eller før jeg opgiver at nå mit mål – er super glad for den form jeg er kommet i og de 33 kg jeg allerede har tabt. Trods det er jeg pt alligvel nødt til at sætte projekt “i super form efter fødslen” på STANDBY. Mit fokus de næste 6 måneder vil være ændret en smule – i stedet for at handle om vægttab, vil jeg rette mit blik på sundhed, træning og selvfølgelig min rolle som MOR.

Sagen er den – at trods lægens dom om at jeg ALDRIG ville blive gravid naturligt – ja så er det sørme sket igen. Jeg havde faktisk indstillet mig på at vi “kun” skulle have Alba og at jeg var super heldig med at jeg har fået lov til at være lige netop hendes mor. Det var udelukket vi nogensinde ville i fertilitetsbehandling igen – har simpelthen været alt for hårdt for min krop og mit sind. Så aftalen var at kom der pludselig en baby mere – ville det være et mirakel og meget velkommen (hvis ikke var/er vi meget taknemmelige for Alba). Sørme om dette MIRAKEL ikke har meldt sin ankomst til februar 2015 – hvilket er helt fantastisk men liiiiidt uventet. Jeg er super glad og meget meget taknemlig – jeg glæder mig over at min start vægt denne gang er væsentlig lavere og at jeg har været fysisk aktiv – så jeg må forsætte min træning.

Jeg vil forsøge at holde styr på min vægt uden at det skal handle om at hoppe på badevægten. Jeg vil forsætte den sunde livsstil og forsætte den træning som kroppen tillader. Min kamp med vægttabet og de sidste 7 kg (plus dem jeg tager på de næste 6 måneder) – starter IGEN når lille bebs er kommet til verden og jeg IGEN får grønt lys fra længen.

Tak fordi du læste med – og håber I som jeg vil glæde jer over min lille personlige “overraskelse”. Jeg er i hvertfald MEGET overrasket – super glad og MEGET taknemmelig.

Utroligt som livet pludselig kan ændre sig…

20140803-220030-79230964.jpg

 

Billedet er som altid taget af den dygtige fotograf Stephanie Sommer

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

16 kommentarer

 • Nej, hvor fantastisk. Det er da et mirakel. Tusinde gange tillykke. Glæder mig til at følge dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt fantastisk! Tusinde gange tillykke! Skønt som naturen lader små (som i store) mirakler ske, når de er mest uventede. 🙂

  Jeg ønsker dig en dejlig graviditet! Og stort tillykke også til Alba og farmand! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Ja!! Hvor er det fantastisk. Tillykke. Jeg kender nogle stykker hvor det er foregået på samme måde. Hvor er det bare fantastisk når livet går sådan.
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Kæmpe tillykke – de små mirakler er fantatiske…… TILLYKKE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Gad

  Kære Charlotte, nej hvor jeg håbede det var lige præcis det der var hemmeligheden da jeg åbnede dit blogindlæg… Kæmpe tillykke-hvor er det bare en dejlig nyhed…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella Hansen

  Et STORT tillykke, det er da helt fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ej hvor skønt for jer! og rigtig mange gange tillykke med det lille mirakel som kommer til februar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Stort stort tillykke. Hvor er det bare fantastisk! Din blog bliver ikke mindre interessant at læse nu.
  Får helt tåre i øjnene. Hvor er det bare dejlig læsning. Endnu engang stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med nr. 2 og hvor er det vildt at man sagtens kan, selvom lægerne siger noget andet! Det bliver spændende at følge med på sidelinjen;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort til lykke – sikke en omvæltning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mirakler sker! Kæmpe tillykke med det, hvor bliver det en spændende tid for dig og din familie. Kæmpe tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Thellefsen

  Tillykke. Jeg håber på det samme hvis jeg får tBt mig. Er da i hvert fald blevet motivere ved at læse om din mirakel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvor er det dog bare en fantastisk dejlig nyhed!! Tusinde gange tillykke Charlotte!!
  Mange hilsner
  Mia – Voresstjerner.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk. Tillykke! Har selv været i samme båd og sørme så om ikke naturen alligevel fandt sin vej. Så bliver rejsen bare så meget bedre 🙂

  Samtidig med dit vægttab og træning så ønsker jeg dig alt mulig held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da fantastisk! Stort stort tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hun bliver såååå stor