Så er der bagt kager....

og barnets navn er Alba Olivia…

Har simpelthen haft den bedste dag EVER 🙂 Startede klokken 6.00 i morges da resten af huset sov – havde overnattende gæster fra KBH. Hoppede i et dejligt langt bad, efterfulgt at god tid til make up, hår og negle – så da resten af huset stod op klokken 8.15 var jeg stort set klar – havde ordnet fra i går og pakket alt der skulle bruges i løbet af i dag. Mit liv er bare så meget lettere når jeg har styr på det hele 🙂 Så stod den på morgen mad – hvor efter jeg måtte vække Alba -som lige netop i morges havde valgt at sove til klokken 8.30 (puttede hende 23.30 i går). Kl. 9.30 var det afsted mod Hedensted kirke – Alba klarede kirken super fint – sagde ikke en lyd – dog kom da et kæmpe gab da præsten var i gang med at døbe hende (kan simpelthen ikke være på grund af manglende søvn 😉 ). Jeg var til gengæld helt færdig – vi havde valgt jeg skulle være gudmor – så med en glad smilende Alba Olivia på armen hyldede jeg hele vejen op af kirke gulvet 😉 Ved simpelthen ikke hvorfor det går lige i hjertet på mig (og tårekanalerne)  – hver gang det handler om Alba. Bliver simpelthen så rørt – men mon ikke det bunder i alt den kærlighed til hende, der på kort tid er eksploderet i mit hjerte. Som en lille ekstra overraskelse til dåben havde vi valgt at give hende et ekstra fornavn – så hun kommer til at hedde Alba Olivia, personligt synes jeg det er det smukkeste navn i hele verden og er helt forelsket. Resten af dagen er blevet brugt på en cafeen i Vejle hvor vi havde bestilt brunch til vores 43 gæster, er simpelthen den bedste beslutning at lade andre styre dagen.

Så som det stolte forældrepar skulle vi bare sætte os til bordet – og passe vores gæster – mens personalet knoklet løs 🙂 Havde selv stået for bordpynt, servietter og dekrationer til bordet – på hver plads havde jeg lagt en lille bolchepose med lilla bånd omkring, hvor Alba Olivias fulde navn og dåbsdato stod på (se billedet). Havde som tidligere nævnt selv stået for kagen – som jeg havde placeret i en bøtte så det næsten lignede en blomst, skulle man være i tvivl skal kagerne ligne babyer 🙂 Derudover havde jeg lavet nogle store dåbskager med fondant – hvor der ovenpå var en barnerumpe, kagerne bestod at vanilje bunde med chokolade og appelsin creme.

Alt i alt en helt fantastisk dag –  og har virkeligt nydt bare at kunne være der for min lille familie og mine gæster. Er totalt fyldt af lykke og så forelsket i min lille familie. Nu er min energi ved at være brugt – så tror det bliver sofaen og total afslapning resten af dagen, inden den i morgen står på en ny trænings uge. Ser frem til at give den gas i næste uge – og se hvad vægten siger når vi rammer midten af ugen.

Dejlig aften til jer….

Charlotte – den stolte MOR til Alba Olivia

20131201-191611.jpg

2 kommentarer

 • Gitte Westphal

  Hvor er hun smuk den lille Alba Olivia og hvor er du dygtig Charlotte ,men det kom nu ikke bag på mig
  Kram fra Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Gitte 🙂
   Velkommen til – og tak for de pæne ord til både Alba Olivia og jeg, sætter vi stor pris på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er der bagt kager....