• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Protein pulver til træning og madlavning

Nu udstyret med det nye pulsur – V800 fra polar

Fra mig til mig – jeg har LÆNGE sukket efter et puls ur der bare kan det hele – og som jeg kan bruge i forbindelse med min træning til triathlon. Jeg har kigget en del på hvad man kan få og hvad de forskellige mærker kan tilbyde – en af faroritterne var det nye smarte V800 fra Polar. Dels elsker jeg kæmpe ure, jeg synes designet er super fedt og det er fyldt med en masse funktioner – som jeg den kommende periode vil afprøve. Når jeg er klar til en længere “anmeldelse” af uret – vil den selvfølgelig være at finde herinde.

20140613-081846-29926179.jpg

Jeg elsker bare lækket træningsudstyr – ikke at det har en betydning for hvor effektiv jeg er når jeg træner – MEN det har faktisk lykkes uret at få mig ud til endnu mere træning. Med den “undskyldning” at jeg da lige skal prøve det – håber jeg i løbet af weekenden får mulighed for at teste det til svømning.

Har du allerede nu spørgsmål til uret høre jeg gerne fra dig – hvad er vigtigt for dig at vide om uret?

DU KAN VINDE SUPER FEDE TRÆNINGSBUKSER

Har du lyst til at vinde et par af de super fede 2xu trænings bukser – har du mulighed for at deltage i min konkurrence HER.

Husk du kan følge bloggen på de sociale medier;

 FACEBOOK – FIT-MOM

INSTAGRAM – @WWWFITMOMDK

BLOGLOVIN 

//Charlotte

 

2 kommentarer

 • Christina

  Kommer der snart en dybdegående anmeldelse på uret

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christina

   Har desværre ikke nået at prøve det så længe – så jeg følger jeg kan give en anmeldelse af det og da jeg mod alle forventninger pludselig blev gravid – har jeg ikke fået det ud af det jeg ønskede. Uret er købt med det formål at dyrke triathlon – som jeg har sat på standby til efter fødslen. Hvis der er noget bestemt du ønsker vide – må du meget gerne sende en mail på charlottewozniak@yahoo.dk – MEN pt har jeg kun brugt det til løb, cykling eller spinning og netop ikke som multi ur desværre 🙁 Til løb, cykling og spinning virker uret som alle andre pulsure 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protein pulver til træning og madlavning