Luksus problem

Nem madplan i 3 step :) Jeg er fan!!!

imageimageimage

Jeg bestiller – RetNemt.dk leverer og jeg tilbereder den lækreste mad.

Bloggen her har altid været 100% mig og når jeg siger ja til at samarbejde med f.eks. RetNemt.dk – er det fordi jeg mener jeg kan stå 100 % inde for det jeg skriver om. Når jeg så engang i mellem bliver overrasket og det fremsendte var meget bedre end forventet – er jeg simpelthen nød til at dele min lykke med jer.

Jeg kender ALT til en travl hverdag, jeg hader de daglige indkøb, kan aldrig finder på nye spændende retter og i virkeligheden ville jeg hellere bruge min sparesomme fritid med mine kære børn. Jeg har tidligere prøvet diverse måltidskasser, men hver gang har jeg følt mig låst og nogle gange har aften menuen været noget familien ikke kunne lide. Jeg synes det er SUNDT og meget SPÆNDENDE at prøve noget nyt – men med små børn i huset, må kasserne gerne indeholde noget hvor de fleste kan spise med. Hos RetNemt.dk bestemmer jeg selv hvilke af ugens retter, vi gerne vil modtage. Jeg har valgt at bestille til 4 personer hver gang jeg bestiller en ret, dels fordi der så er “rester” til dagen efter – men også for at jeg altid har en nem og sund madpakke klar til dagen efter.

Jeg er virkelig FAN

Og så sparer vi penge på de ugentlige indkøb – jeg er nemlig MESTER til at putte for meget i vognen når jeg handler (man er vel kvinde) ;).

Når jeg bestiller mine retter – bestiller jeg flere på en gang, på den måde sparer jeg fragten. Tirsdag, er dagen hvor jeg får leveret den nemme aftensmad lige til døren – og glæder mig allerede nu til næste uge. Alt efter hvilke retter man vælger – tager de mellem 20-40 minutter at lave og det er super NEMT at gå til (så nemt at et barn kan være med).

Du kan læse meget mere om RetNemt.dk lige HER – desunden kan du deltage i konkurrence om en måltidskasse lige HER.

Denne uges ret (herhjemme) bestod af Spansk mandelkylling med sofrito og paprikakartofler – du kan finde opskriften her (se evt billederne øverst i indlægget).

Jeg kan for under 500 kr bestille mad til min familie til en uge – NEMT, HURTIGT og passer PERFEKT til vores familie. 

INDLÆGGET ER SPONSORERET

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus problem