• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Konkurrence - vind 7500 kr på et coop-gavekort til Fakta

Når ulvetimen tager over… (Konkurrence)

Dagene flyver afsted og lille Alba er snart ikke så lille længere. Synes vi har været meget heldige og Alba har/er et meget nemt barn – næsten altid 🙂 Men præcis som alle andre forældre ryger vi hverdag ind i ulvetimen – hvor Alba er pylret, træt og knap så nem at gøre tilfreds. Heldigvis er det næsten altid manden min der står med den del, da jeg arbejder længe 😉 Pjat – til tider kan det været svært både at passe Alba og lave aftensmad når Alba mest af alt helst vil hænge på ens arm.

Derfor er Viaplay blevet et hit når ulvetimen er på sit højeste. Alba får lov at koble af – bare være sig selv og jeg kan lave aftensmad imens. Nu har den lille dame jo en del krudt i bagdelen – så man kan ikke så let placere hende foran fjernsynet – men hun bliver fanget af lydene og følger løbende med i den valgte tegnefilm. Personligt er Viaplay et kæmpe hit da jeg selv kan bestemmer hvad vi skal se, der et stort udvalg af tegnefilm til Alba – film, danske programmer og serier til mig. Total win win 🙂 Derudover kan man downloade i fantastisk kvalitet – super vigtigt når Alba bliver lidt større og vi mangler underholdning i bilen. Når vi f.eks i efterårsferie drager i vores hyggelig sommerhus uden internet og diverse tv kanaler – er Viaplay på Ipaden guld værd. Super smart, nemt og giver os forældre en mulighed for også at snuppen en film når Alba er puttet. Elsker man kan se lige hvad man har lyst til og ligeså længe man har lyst til – og VIGTIGST af alt – man er fri for reklamer.

Har du set at du GRATIS kan prøve Viasat i 1 måned? Du finder det super gode tilbud her: Prøv Viaplay gratis i 1 måned

Konkurrence

Jeg har været så heldig at jeg har fået lov at glæde en af jer læsere med 6 måneders gratis Viaplay – perfekt til den næste lange periode med mørke aftner, kolde dage og som samtidig giver os forældre en ekstra undskyldning for at snuppe en tirsdagsfilm 🙂 Super smart hvis i skal ud og køre langt i efterårsferien, i sommerhus eller bare trænger til lidt ekstra hygger når vejret viser sig fra sin værste side.

Alt du skal gøre for at deltage – er at skrive en valgfri kommentar til dette indlæg. Vinderen findes den 6/10-14 og offentliggøres her på bloggen den 7/10-14 – er det dig og din familie der skal gå efteråret i møde med fantastisk underholdning?

IMG_1680.JPG

IMG_1681.JPG

IMG_1679.JPG

Man skal være hurtig når man skal tage billeder herhjemme – vupti så er det mor der fanger opmærksomheden. Elsker hvordan hun selv finder hendes lille stol når hun skal se fjernsyn – er sååå sødt. 

Sponsoreret indlæg.

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

31 kommentarer

 • Christina

  Det ville i den grad være perfekt herhjem til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Vil gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg ville gerne vinde 6 måneders Viaplay! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Ravn

  Åh, det ville da være fantastisk! Jeg går på barsel her om en måned, og det med bare at kunne smække en film eller en serie på, som jeg kan amme til eller falde i søvn til, ville da være fantastisk 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Viaplay er en genial opfindelse, men på SU er det desværre sådanne goder, man er nødt til at skære fra. Derfor vil jeg blive super glad, hvis jeg bliver den heldige vinder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie H

  Ej en lækker konkurrence, det ville i hvert fald glæde her hjemme:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Uha min søn Bastian vil så genre kunne se viaplay – så det ville være et hit <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  Jeg er med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Jensen

  Helt kanon præmie som kun kan falde i god jord herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Det ville mine piger elske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Åh, jeg har længe overvejet at anskaffe mig et sådant abonnement 😉 Såååååå … 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Charlotte. Jeg er pt helt vild med din blog og din baby (hun er bare for sød). Jeg har slet fået skrevet tillykke den lille nye. Jeg er pt i behandling for anoreksi som har gjort at min menstruation er væk. Den kommer forhåbentlig tilbage igen en dag, men alligevel fylder det meget i mit hoved at jeg ikke kan få børn lige nu. Jeg var til gynækolog i sidste uge som bekræftede mig i min teori, men også gav mig håb om at det kunne ske. For hvem vil ikke være mor? Jeg vil ihvertfald gerne have en guldklump eller to. Så det har været mig en stor at glæde at følge med i din kamp om at få børn. Jeg tror det giver mig lidt håb om at alt nok skal gå.

  Mvh Katrine W.G

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det vil vi alle elske herhjemme. Min ældste søn på 2,5 år begynder at kunne se en hel film og vi voksne trænger til at krybe sammen på sofaen, se serier sammen og bare være kærester 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Skøn præmie – den vil jeg så gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Ørnfelt

  Tak for en super inspirerede blog – er selv mor til Frida på 10 mdr så kan sætte mig ind i rigtig meget af det du skriver.

  Viaplay ville være en super gave at få herhjemme både til mor og baby som elsker at se fjerner… Og så ville det da være en super fødselsdagsgave at få nu når jeg har fødselsdag een 7. Oktober… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Ørnfelt

  Hej Charlotte

  Tak for en rigtig god blog som er virkelig inspirerede.. Jeg har selv en pige på 10 mdr som hedder Frida, så jeg kan sætte mig ind i rigtig mange af de ting du skriver om.

  Viaplay præmien ville være en super gave herhjem til da både mor og baby er helt vild med at se fjerner. Og så ville det være en super fødselsdagsgave da jeg har fødselsdag den 7. Oktober… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard

  Det ville være skønt. Vi har kun de få gratis-kanaler og savner noget mere interessant at se på indimellem… Specielt vores 4 børn er utilfredse med hvad der er at se på…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ville være fantastisk! Via play har tv for hele familien!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silja christensen

  Vil vildt gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Sommer

  Det vil i den grad blive modtaget med kyshånd herhjemme af vores 3 børn og jeg er sikker på at jeg også selv vil have stor glæde af det

  Først og fremmest vil det nok være afkobling til knægten på snart 7 år der har det svært og hat brug for at koble fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Hermansen

  Min søn Karl elsker Viaplay 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Gislum

  Det vil min lille Emil få kæmpe glæde af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Kathrine

  Ja TAAAK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Olesen

  ville være så skønt at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Rønne

  Ville da altid være rart… især her i vintermånederne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Vind

  Jeg ville elske Viaplay! Er netop begyndt at pendle laangt, så det ville være dejligt med lidt underholdning på turen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  åårrh det ville glæde min datter og se nogle gode tegnefilm – og måske mor&far kan få lov og se en enkelt film sammen en aften;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki hindhede

  Kunne være skønt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marina

  Uh.. begge knejter vil ELSKE viaplay mens vi venter på vores nye hus blir bygget færdig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Vil gerne vinde hjælp til ulvetimen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jaaaa det vil jeg gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - vind 7500 kr på et coop-gavekort til Fakta