Jeg har brug for din hjælp...

Når tingene ikke går helt som planlagt…

gravid28

 

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker mit arbejde, jeg nyder at gå på job og havde glædet mig super meget til at starte igen efter barsel med Alba. Da jeg pludselig i sommers stod med endnu en positiv graviditetstest i hånden, var jeg hurtig til at regne ud jeg desværre ikke nåede at være så længe på arbejdsmarked ingen jeg IGEN skulle på barsel. Dog satsede jeg på at jeg kunne nå at få det meste af julen med, da det er i denne periode der virkelig bliver sat krav og forventninger til mine leder evner.

MEN det gjorde jeg desværre ikke, har simpelthen været nød til at lytte til min gravide krop som har sagt NEJ TAK til den lange køretur (kører 2,5 time hverdag), NEJ TAK til konstant migræne, NEJ TAK til konstante smerter i lænden og NEJ TAK til kløe grundet alt det parfume jeg dagligt står i.

Når man som jeg gerne vil planlægge sig ud af alt, elsker at have styr på tingene og havde regnet med jeg skulle have endnu en travl jul – ja så skal man lige æde at lægen anbefaldede en sygemelding. Jeg håbede virkeligt at grundet min denne gang væsentlig bedre form, at jeg ville være i stand til at klare tiden ud inden jeg skulle på barsel. Desværre falder min sidste tid inden barslen sammen med julen – som ikke giver mig meget stilhed og ro til kroppen. Derfor måtte jeg for et par uger siden pænt sige på gensyn til mine kære Matas piger og overlade posten til en anden dygtig kollega. MEN hold nu op det kribler i mig når jeg kommer forbi en MATAS butik – for ja vi har super travlt i denne periode – MEN er virkelig også den dejligste periode hvor der bare er max fokus på julen, kunden og de mange gave og jeg ELSKER det. Jeg håber og tror at mine Matas piger og butikken får en fantastisk jul og mon ikke jeg lige runder butikken med lidt julehygge til de hårdt arbejdende.

I mens kan jeg så lære at jeg endnu engang ikke er herre over alt og der heldigvis er nogle ting som vi ikke selv bestemmer. Vigtigst er dog at tage med, at jeg denne gang lyttede til min krop og valgte at passe på mig selv og lillesøster (med lægens hjælp 🙂 ) Så selv om jeg allerede nu savner mit job – ja så lærte jeg endnu engang noget vigtigt og det må klart være at lillesøster bliver i maven tiden ud og at jeg lyttede til min krop.

HJÆLP MIG

Bloggen deltager pt i en konkurrence – hvor jeg har brug for din stemme 🙂 Så har du 30 sek i overskud vil det varme mit hjerte hvis du vil stemme på mit forslag Jamaica

FIND AFSTEMNINGEN HER (kræver bare et flueben ud for mit forslag)

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har brug for din hjælp...