3 konkurrencer på www.fitmom.dk

Når kroppen forandrer sig…

Det kan godt være lidt svært at være mig til tider – er super lykkelig for at lillesøster er på vej. MEN er godt nok svært at vende sig til de voksende bryster, den voksende mave og at min fysisk formen bliver dårligere og dårligere. Jeg var inden denne graviditet endelig ved at vende tilbage til en super form efter 3 år med reagensbehandling og en graviditet – der havde sat sine tydelige spor på min krop. Jeg er så taknemmelig for at lille Alba er kommet til – så det er bestemt ingen klage. Var bare så FEDT at jeg endelig var tæt på at finde MIG frem igen – hvor løb, spinning og hård styrketræning fyldte en stor del af min hverdag. Selvfølgelig kommer jeg dertil igen – nåede bare ikke at nyde min sejer inden der pludselig var endnu en baby på vej. Det skal bestemt ikke lyde forkert vil ikke bytte lillesøster for noget – er så fantastisk jeg får lov at være mor for to små mirakler igen.

MEN derfor kan man godt savne den gode form, ens bevæglighed og at man ikke bliver forpustet ved at gå op af en masse trapper. Glæder mig til at kaste mig over projekt i form efter fødslen efter lillesøster er kommet til verden i februar. Heldigvis er det ikke 40 kg der skal smides den her – men forhåbentlig kun 15-20 kg – hvoraf de 7 kg er dem jeg ikke nåede at komme af med sidst. Satser på kun at tage mellem 8-12 kg på i denne graviditet og er super glad for min kostplan som Gitte fra Altid Slank har levet til mig. Planen tager udgangspunkt i MIG og MIN GRAVIDITET og formålet er at holde den syndelivsstil og få nok mad så jeg ikke konstant er sulten.

IMG_1786.JPGJeg holder mig fysisk aktiv med at gå langt, cykle og træne på nogle før fødselshold – har desværre måtte lytte til lænden og skære den træning væk som gjorde ondt på mig. Vigtigst må være at jeg prøver på at holde formen og så ved jeg fra sidst at kroppen har lettere ved at finde den gamle form – når man tidligere har været i en god grund form.

Er spændende hvordan jeg fra februar kommer til at klare rollen som mor til 2, med fokus på træning, sundhed og mit mål om at komme i super form. Glæder mig allerede til projektet <3

Ville som sådan ikke noget med dette indlæg, kan bare mærke når jeg som i dag har været ude at undervise – at jeg bliver lidt ramt af jeg IKKE kan give den GAS med træningen som jeg plejer. Elsker det lille liv der er på vej til os – men glæder mig også super meget til at få min krop for mig selv igen <3

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

3 kommentarer

 • anette

  Hvor er du bare smun gravid og mega sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg forstår godt dine tanker. Jeg er ligeledes gravid, og er SÅ glad og ekstremt taknemmelig over at jeg er gravid, men som dig, synes jeg det til tider kan være svært at kroppen forandre sig så meget, samt at man ikke kan holde til hvad man plejer. Men det er jo en del af det og jeg tager det med glæde med – det er jo bare en periode og vores kroppe er ved at skabe et nyt menneske. Jeg har termin sidst i januar, så tæt på dig. Så mon ikke vi kan følges i projekt “fit efter fødsel” – jeg ser frem til det, selvom det bliver noget andet nu når man har en lille ny <3.

  Held og lykke med det hele – seje kvinde og de tanker er helt okay at have. Vi er jo kun mennesker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er simpelthen så smuk gravid altså! Man kan tydeligt se at du behandler din krop med kærlighed og respekt!

  – Annawarrington.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 konkurrencer på www.fitmom.dk