• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Lidt luksus til lillemor

Motivation til vægttab

image

Jeg har altid sagt, at hvor der er vilje, er der vej. Jeg har tidligere kunne finde motivation i mig selv og frygten for at blive for stor – har fået mig til at løbe dobbelt så stærkt. 

MEN pludselig var det MIG der ikke kunne finde motivation til mit vægttab – MÅLET var/er simpelthen for uoverskuelig 🙁 Jeg har længe gemt mig under jeg ikke kunne træne – motivation var i bund – og måske er der blevet spist lidt for meget. Jeg har rendt med en masse tanker og på mange måde isoleret mig socialt. VÆGTEN fylder nemlig meget i mit liv OG jeg vil IKKE kigge tilbage om 20 år og tænke, hvis bare jeg havde….

Jeg brugte den anden aften 70 minutter vigtig taletid, med en fantastisk veninde. EN som lyttede, prøvede at hjælpe mig og som på en eller andet fik trykket på knappen MOTIVATION i mit system. Fejlen har nok været (hvilket nok også sker for andre) – at jeg ikke kunne overskue målet. Der var/er alt for langt til det endelig resultat – at jeg opgav på forhånd.

Min udfordring blev at dele mit mål op i små delmål, som jeg også tidligere har gjordt. MEN hvor et delmål tidligere måske var 10 kg, er det i dag en kæmpe sejer når jeg f.eks. har tabt 2 kg. Det betyder jeg pt kun har et delmål at forholde mig til og løbende kan glæde mig over jeg lykkes.

Min rejse er begyndt, troen på mig selv er kommet tilbage og jeg vil finde MIG selv igen <3

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt luksus til lillemor