RE-POST Den bedste løbevogn

Min hemmelighed…

Forleden var jeg til fødselsdag ved min svoger og jeg nyder en dag i familienstegn – MEN når mange mennesker er samlet et sted, kan man godt få brug for luft. Vejret i lørdags var helt perfekt – så i stedet for at blive siddende ved bordet lørdag aften – smuttede hele familien på legepladsen. Helt fantastisk at være aktiv sammen med familien, lige efter man havde indtaget aftensmaden.

Dels er det en fornøjelse at lege med børnene, man får pulsen op på en anderledes måde – i hvertfald hvis man som jeg giver den gas på legepladsen. Min lille hemmelighed er nemlig at jeg ikke er en dag over 12 år – når det gælder leg. Jeg er hurtigt kravlet op i alt der kan kravles op i, går i armgang hen over sandet og snurre rundt om jernrøret – ELSKER at være aktiv sammen med børnene og nyder rollen som den skøre moster. Desuden fik jeg pulsen op på en anderledes måde og jeg fik udfordret mig selv. Har taget noget dejlige billeder som jeg selvfølgelig vil dele med jer – Alba var selvfølgelig med og prøvede at gynge for første gang – hvilket var et hit. Må håbe Alba bliver ligeså vild med at lege som jeg er 😉

20140501-083507.jpg

20140501-083515.jpg

20140501-083521.jpg

Ser du også daglige gøremål som muligheden for at få pulsen op – så du både er aktiv og f.eks. får slået græs? Træning behøver jo ikke bare være hård træning, det kan også være hygge med familien, rengøring af hjemmet eller en tur op af trapper med indkøbsposer. 

// Charlotte

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @WWWFITMOMDK.

Vil du læse mere om kvinden bag bloggen – kan du finde det HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RE-POST Den bedste løbevogn