Konkurrence på Instagram

Min dag i billeder – træning med baby

Nye spinnings bukser

Når nu jeg har skruet op for spinningstimerne – er jeg simpelthen nød til at have et par nye spinningsbukser – de sidste par år hvor jeg underviste var det ikke nødvendigt. MEN men men det skal jeg så lige love for det er nu 🙁 – har simpelthen haft så ondt i bagdelen – at jeg sidste gang måtte køre stående hele vejen.. AV AV AV – Så når nu målet er at komme tilbage som instruktør og det kræver en del timer på cyklen i salen – måtte jeg lige investere i et par nye. Problemet er bare at jeg er liiiidt kræsen når det gælder spinningsbukser – for det første skal puden i bukserne ikke være særlig stor, for det andet skal det være 3/4 bukser og sidst med ikke mindst skal stoffet ikke være for tykt. Sørme om jeg ikke fandt et par fra Astral – som opfylder alle mine ønsker og bare sidder perfekt – så er en meget meget glad Charlotte – som forhåbentlig ikke har ondt i bagdelen efter næste spinningstime 😉 (som gerne skulle være søndag morgen).

Træning med Alba

Har overvejet om man kan lave nogle hjemme øvelser med lille Alba – uden hun selvfølgelig lider nogle last 🙂 Hun begynder jo at have en vis vægt så tænkte bare at udnytte det – har fået fat i en bold – og vil gerne lave nogle øvelser på bolden med hende. Så har du nogle gode ideer til øvelser på bolden, så hører jeg gerne fra dig.

Dagen i dag

Dagen startede med en gåtur med vognen og lille Alba – smuttede lige forbi sportsbutikken på vejen – og fandt mine nye spinningsbukser. Så hjem at bage 1000 kager til en overraskelse i morgen – kan først afsløre hvad det er til i morgen aften – skal nok huske at tage billeder så i kan se det fine resultat. Dernæst har den stået på min 2 løbe træning i denne uge – hvis jeg er rigtig sej snupper jeg den 3 tur i morgen tidlig. Har nemlig meldt mig på spinning søndag morgen – og er pt ikke hård nok til at klare begge dele efter hinanden (handler om at kende sine grænser 😉 ) – så den ene dag må det være løb – den næste spinning.

Ellers har den bare stået på lidt hygge træning og leg med Alba – hun er simpelthen blevet så dygtig til at få fat på ting – kan man være andet end STOLT 🙂

20131227-183526.jpg20131227-183432.jpg20131227-183448.jpg20131227-183502.jpg20131227-183540.jpg20131227-183932.jpg

Var alt jeg havde på hjertet – vender tilbage i morgen aften med min lille hemmelighed. Husk der lige er startet en ny konkurrence på Instagram – du kan læse om den HER

Charlotte

Facebook, Instagram og Blogloving

Husk jeg også er at finde på Facebook – hvor du er meget velkommen til at SYNES GODT OM – for at komme til Fit-mom tryk HER

Fit-mom har også udvidet – så er nu også at finde på Instagram hvor du er velkommen til at følge mig – find mig HER

Bloglovin

For jer som ikke kender bloglovin er det en side hvor du kan følge alle dine ynglings blog. Det kan til tider være lidt en jungle at følge flere blogs af gangen, men her er de samlede et sted. Når en blog får et nyt indlæg, får du besked om det på startsiden, så du altid kan holde dig opdateret, og undgår at skulle tjekke bloggen flere gange uden at der er kommet nye indlæg.

Klik her for at følge mig på BLOGLOVIN.

20131215-102153.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence på Instagram