Autostol - hvad skal man vælge?

Maven vokser

Er lidt skørt hvordan ens fokus pludselig ændrer sig – for 4-5 måneder siden handlede min hverdag om vægttab. I dag handler den om sundhed og den lille baby der vokser sig stor og stærk under mit hjerte.

Jeg har med vilje ikke været på vægten siden jeg blev gravid – da det er lidt svært for mig at vægten pludselig må stige igen. Jeg har valgt at kontakte Gitte fra Altid-Slank.dk med hensyn til kostvejledning i forbindelse med min graviditet. Ikke for at tabe mig – men for at have fokus på mig, sundhed og hvad min krop har brug for. Samtalen med Gitte og kostvejledningen vil jeg kommer meget mere ind på i løbet af weekenden – men i forbindelse med at jeg skulle tale med Gitte valgte jeg at hoppe på vægten. Til trods for at maven er vokset liiiiidt (og brysterne) – så er jeg godt tiltreds med at det pt kun er blevet til en vægt stigning på 3,2 kg.

Er simpelthen fantastisk at man kan være i 16 graviditetsuge, stadigvæk kan være aktiv og bare nyde hvordan den lille bebs bare vokser sig stor og stærk.

IMG_0896.JPG

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autostol - hvad skal man vælge?