Min inspiration - MIN MOR

Madplan = spild af tid?

image image

image

Billederne viser indeholdet fra en måltidskasse fra RetNemt.dk, lækre råvare, smagfulde opskrifter leveret direkte til døren. 

I hverdagen er jeg flyvende, ungerne skal afleveres, jobbet skal passes, ungerne skal hentes, der skal hanldes, laves mad, putning, træning, familien og veninderne skal passes.

Til trods for jeg elsker at lave mad og nyder at præsentere nye ting/retter for pigerne – bliver hverdagen mange gange ens. Det bliver den samme uge plan af madretter der kører uge på uge og jeg synes jeg bruger rigtig meget tid på de daglige indkøb. Jeg kan aldrig finde på hvad vi skal spise – kan aldrig finde på noget nyt og nogle gange bliver løsningen, at bestille noget udefra (passer bestemt ikke til mit ønske om at komme i form). Derfor takker jeg med det samme ja – da RetNemt.dk tilbød jeg kunne afprøve deres måltidskasser. OG jeg er STOR fan, har allerede tryllet de lækreste retter (nye og spændende). OG jeg er vild med at det er retter der egner sig til hele familien, opskrifter der er super hurtige at lave og så bliver måltidskassen LEVERET til døren.

SÅ NEMT ER DET

Du bestiller online, RetNemt.dk bringer ud (du behøver ikke vær hjemme når kassen kommer), DU laver maden.

Super nemt og meget smart hvis du spørger mig. I mit tilfælde hvor jeg f.eks. IKKE spiser fisk, kan jeg tilpasse mine måltidskasser, så jeg undgår de madvarer vi ikke får spist. Jeg bestille på nettet og tilpasser den til min familie.  Skal vi have gæster, kan jeg nemt ændre i bestillingen, så RetNemt.dk levere det jeg skal bruge.

Der findes mange forskellige måltidskasser – blandt andet en børnevenlig udgave. Super smart og pigerne (læs mest Alba) kan være med til at lave mad, jeg slipper for at stresse rundt i hverdag efter diverse indkøb og kan nyde familien/børnene når jeg har fri. OG så er det super billigt hvis i spørger mig (og jeg undgår de daglige impulsvare i kurven – når jeg ikke skal handle hele tiden). Total WIN WIN

Det største problem bliver at vælge hvilken kasse jeg skal prøve i næste uge 😉

Du kan lige nu vinde en af de lækre måltidskasser (leveret direkte til din dør i 1 måned).

Find og deltag i konkurrencen HER 

Indlægget er sponsoreret

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min inspiration - MIN MOR