• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Ønsker til barnedåb

Løb for begynder – skal du være med?

Nu er det tid til at skrue en lille smule op for tempoet i projekt “I form efter fødslen” – på mandag er det 7 uger siden at lille Lia kom til verden og nu skal der for alvor træning på programmet. For mig er det ikke uoverskueligt at få træning og familie livet til at passe sammen – faktisk mere det modsatte. Træning og fokus på mig selv giver mig ekstra energi, overskud og så er det sundt 🙂

Jeg starter i denne uge op på mit løbe program og forventer jeg om ca 8 uger er i stand til at løbe 5 km – muligvis mere. Jeg vil uge for uge følge nedenstående løbeprogram som jeg har fundet på nettet og vil selvfølgelig dele forløbet med jer blandt andet på bloggens instagram profil @fitmom.dk. Grunden til jeg denne gang “kun” vælger at gå efter de 5 km – er at tiden er kortere for målet og når jeg først kan løbe 5 km – kan jeg også løbe 10 km.

FIND MIT LØBEPROGRAM HER

På mandag går det løs med en personlig træner (hvor jeg skal på vægten) og har meldt mig klar som spinningsinstruktør om 1 måned. Så nu er der ingen vej tilbage – jeg skal i form og jeg arbejder bare bedst under pres 🙂

Skal du kunne løbe 5 km sammen med mig om 8-10 uger? Jeg STARTER i dag 🙂

// Charlotte Wozniak


Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker til barnedåb