• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Så er der gang i løbe træningen igen :)

Løbetræningen overstået lørdag morgen til trods for øm krop :)

Gad godt jeg kunne sove længe lørdag morgen – men Alba vågnede klokken 5.00 – og så var jeg frisk og kunne ikke sove mere – så nu er der bagt boller til vores gæster senere. Nåede også at pynte til jul – så SORRY mine jule billeder – men elsker julen – og vi rammer den 1 december i morgen 🙂 Havde håbet på jeg kunne smutte i trænings centeret klokken 6.00 – men man kan åbenbart først træne fra klokken 8 i weekenden, så måtte trække i løbetøjet og en tur ud i den mørke natur 🙁 Er ikke så glad for at løbe når det er MØRKT – men skulle jo afsted – skulle jo helst nå at løbe 3 gange på denne uge til trods for at jeg først startede onsdag og har TOTAL FRI i morgen.

Kan godt mærke min krop efter de sidste to dage med løb og en masse kilometer med barnevognen – skal være ærlig at indrømme at det bestemt ikke var lysten der drev mig i morges. Men har sat mig et MÅL – så der er ingen dårlige undskyldning for ikke at komme af sted og den fornemmelse jeg har i kroppen nu hvor turen er overstået er FANTASTISK. Så nu vil jeg nyde at jeg først skal løbe igen på mandag – onsdag aften har jeg bestilt tid i trænings centeret til at få lagt et program – så jeg også kan komme i gang med styrketræning.

Resten af dagen står på at lave dåbskagerne, kommer billeder så snart de er færdige – super hyggeligt, men er også liiiidt presset – men arbejder som altid bedst under pres 🙂 Glæder mig super meget til i morgen hvor min dejlige datter får hendes navn – og hvor vi skal nyde en dag i familiens tegn. Plejer jo at give den max gas på jobbet i denne periode – så for første gang i mange år skal jeg julehygge og nyde familien.

Super dejlig weekend til jer alle..

20131130-082954.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er der gang i løbe træningen igen :)