Fanget i et forkert hylster

Lidt mere om MIG….

Det er ingen hemmelighed, at jeg har mange ting at se til – måske for mange, MEN det er de mange ting der driver mig. Så længe jeg har mig selv med, kan lide det jeg laver og det kan hænge sammen med familie livet. 

Jeg er så taknemmelig for de mange beskeder jeg har modtaget fra jer i forbindelse med mit indlæg i mandags; ” fanget i det forkerte hylster” – er så super dejligt i har lyst til at læse med, hjælpe mig og sende mig kærlige tanker <3 TAK <3 Jeg sværger jo på en lyserød sky, over alle de søde bemærkninger der er kommet – og måske har jeg glemt at jeg er så meget mere end det hylster jeg er utilfreds med.

Mange kommer med gode råd om at jeg måske skulle have lidt mere tid til mig selv – MEN jeg nyder det jeg laver til dagligt. Nyder det jeg fylder min hverdag op med og elsker at have travlt. Som sådan har jeg ikke for lidt timer i døgnet – jeg har bare alt for høje forventninger til mig selv.  Måske det hænger sammen med min rolle som den største i søskende flokken og jeg altid gerne har ville træde rigtigt første gang. Kunsten er nok at lære at skubbe den tanke væk og lære at sige PYT. Det er ingen der forventer jeg er den bedste – og måske burde jeg heller ikke selv forvente det. Måske stresser jeg mig selv og min krop mere end godt er og jeg kan altid finde noget der ikke er godt nok. Det smarte ved at dele mine tanker med jer – er at jeg får det skrevet ned – OG TÆNKT/OVERVEJET DET IGEN.

Så mit første step på vejen til en sund mig, er at erkende hvor jeg står. Når jeg deler det med jer – får jeg sat ord på hvad der giver uro i mit hovede og min krop – og jeg kan forholde mig til problemet.

14828_10152049050293953_900504847_n-2

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fanget i et forkert hylster