• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Motivation

Lidt luksus til lillemor

Sponsoreret

Det er sjovt hvordan ens forhold til forskellige hverdags ting ændrer sig, i det øjeblik man står med en positiv graviditets test. Pludselig skal ALT være uden parfume, man må ikke bruge make-up og vi skal holde os langt væk fra parabener. Min graviditet og min hverdag som mor, har på ingen måder været fyldt med forbud. Jeg bruger lidt af det hele – men med måde. Alligvel er der ting i min hverdag som har ændret sig en del – mit forhold til min VASKEMASKINE. Jeg er blevet mere øm overfor pigernes tøj, og pludselig er uld, dampning og skåne program blevet en del af min hverdag.  Jeg stiller krav og har forventninger til min vaskemaskine (hvis det ellers er tilladt 🙂 ).

Jeg har som sådan aldrig tænkt over hvad jeg vaskede mit tøj med (bare det duftede dejligt) og hvordan jeg vaskede det, mange ting kan vel tåle en vask ved 40 grader (har da ødelagt en bluse et par gange – LÆS; MANGE). Min holdning har altid været – at ALT kan vaskes i vaskemaskinen – MEN jeg er blevet klogere og specielt efter der er kommet børn til i familien.

I dag vaskes pigernes tøj med neutral vaskemiddel og alt efter materialet, på det program der passer til stoffet. Nogle ting kan ikke erstattes og derfor er det vigtigt for mig at pigernes tøj, tæpper og bamser bliver vasket korrekt. Lige om lidt står vi overfor at skulle bygge vores drømmehus og jeg har allerede lagt billet ind på nedenstående;

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation