• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Motion i en travl hverdag og med en gravid mave

Konkurrence – vind billetter til hjerteløbet & MegaRed produkter

Det er meget vigtig at holde mig sund og aktiv også selv om jeg er gravid – løb har tidligere fyldt rigtig meget af mit liv – men har i en periode sat det lidt på pause grundet graviditeten og lænden der driller. MEN det betyder bestemt ikke jeg IKKE kan løbe – jeg løber bare ikke så lange distancer som tidligere. Jeg har bestemt mig for at jeg trods min hurtigt voksende mave vil deltage i I Forms hjerteløb søndag den 26 oktober i Århus og du vil den kommende måned kunne følge min løbe træning op til. Jeg vil selvfølgelig lytte til min krop hele vejen, passe på mig selv – men samtidig vil jeg forsat holde formen ved lige så jeg den 26 oktober kan løbe med. Se længere nede i indlægget hvordan du vinder 2 billetter til hjerteløbet, MegaRed produkter til 3 måneder – samt støtter en god sag.

Du har netop i konkurrencen mulighed for at vinde MegaRed produkter til 3 måneder  – men hvad er MegaRed?

MegaRed er den næste generation af omega-3 og et godt helbred begynder med dit hjerte. Indtagelsen af omega-3-fedtsyrer støtter dit hjertes funktion og er en vigtig brik i min sunde livsstil. Jeg tror også på at indtagelsen af omega-3 har en væsentlig betydning for lillesøster i maven og håber at min indtagelse af MegaRed giver hende de bedste forudsætninger for at udvikle sig. I forbindelsen med min graviditet er jeg lidt ekstra sart over hvad jeg indtager – da den berømte (fiskebøvs/surt opstød) bestemt ikke er sagen. Jeg har altid tidligere indtaget en del fiskeolie – da jeg har haft store problemer med ledsmerter i knæene. Når jeg dagligt indtager omega-3 smører jeg kroppen indefra og mine smerter i knæene bliver mindre. Når jeg i perioder træner ekstra meget er det netop på grund af disse ledsmerter super vigtig for mig dagligt at indtage Omega-3 – for fremtiden i form af MegaRed.

Fordele ved MegaRed:

Små og elegante kapsler, der er nemme at sluge.

Ingen eftersmag eller opstød med smag af fisk

Det er nemmere at optage Omega 3 fedtsyrer

Du kan læse meget mere om MegaRed HER

MegaRed er sponsor på I Form <3 løbet 2014 og støtter derved Hjerteforeningens kampagne “Elsk Hjertet”.

IMG_1603.JPGKONKURRENCE 

Bloggen er i gave humør og selvfølgelig skal du med til I Forms hjerteløb – deltag i konkurrencen og se om du er den heldige der vinder to billetter til hjerteløbet og MegaRed produkter til 3 måneder. Mens du venter på om du har vundet – kan du finde musik inspiration til dine kommende løb på Le Gammeltofts playliste. 

For at deltage skal du:

Skrive en kommentar til indlægget hvem du vil tage med hvis du vandt – samt hvor mange km du/I vil løbe (2,5 km walk, 5 km løb og 10 km løb).

Vinder findes tirsdag den 7/10-14 og offentliggøres her på bloggen den 8/10-14

Lad os sammen støtte en god sag – håber vi ses til hjerteløbet <3

Indlægget er sponsoreret 

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

18 kommentarer

 • Louise hallundbæk

  Jeg vil gerne løbe for hjertet sammen med min søn Noah. 5 km❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Kjær Arnoldus

  Jeg ville løbe 5 km med min storesøster, vi løb sammen før vi fik unger og nu tager vi børnene med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate Dyg Johansen

  Jeg har lige været på sygehuset for at få mit hjerte kontrolleret fordi min læge udfra en en mindre undersøgelse mente at der kunne være noget galt. Det var heldigvis ikke tilfældet. Jeg vil gerne have min niece med fordi hun altid er der for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CTegllund

  Først tak for en super blog. Ville så gerne deltage i det løb. Jeg ville tage min lillesøster med til løbet og vi ville snuppe en 5km. 🙂 min søster har flere gange “plaget” om at komme med til et løb men grundet et par graviditeter med svær bækkenløsning, så slemt at jeg til sidst sad i kørestol når vi skulle nogle steder, har vi ikke kunne komme afsted. I dag et år efter kan jeg endelig løbe uden smerter og ville elske at kunne deltage i det løb med min søster.. 😀 jeg frygtede virkelig om jeg nogensinde ville komme til at løbe igen, men tog et valg og gennemførte iforms 12 ugers program og kan nu utroligt nok løbe 30min uden smerter, drt er fantastisk og lige nu virker 10km og endda halvmarathon som en drøm der nok skal gå i opfyldelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CTegllund

  Hmm den ville ikke skrive min kommentar så prøver igen:

  Først tak for en super blog. 😀

  Jeg ville elske at deltage i dette løb med min lillesøster. Vi ville snuppe en 5km.
  Min søster har flere gange “plaget” mig om hun ikke måtte prøve at komme med mig til et løb. Dette er dog ikke blevet til noget da jeg har haft to graviditeter med meget slemme bækkenløsninger, så slemt at jeg til sidst sad i kørestol hvis vi skulle nogle steder, og sov i stuen da jeg ikke kunne komme oven på. Men nu et år efter kan jeg løbe igen, tog er valg og begyndte på iforms program til 30min og kan nu løbe de 30min uden smerter. Frygtede virkelig at jeg aldrig ville komme til at løbe igen, men nu virker drømmen om 10 km endda halv marathon ikke som umulig.
  Ville derfor elske at kunne tage hende med til dette løb så vi endelig ku få løbet sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du bare super sej Carina – fedt at du igen har kæmpet dig tilbage så du kan løbe – hatten af for dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg vil tage min søde mor til løbet og gennemføre 10 kilometer sammen med hende. Jeg løber normalt en del hurtigere end hende, men ved dette løb vil jeg lade hende sætte tempoet og lade os få en dejlig oplevelse sammen. Min mor betyder alt! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder hyggeligt – ville ønske min mor også delte min løbe interesse med mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg vil løbe 5 km, med min mands søster fordi hun elsker at løbe og er som en bedste veninde for mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil rigtig gerne løbe de 10 km sammen med min lillesøster – vi løb det også sidste år, og det kunne være rigtig hyggeligt at gentage successen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Laursen

  Jeg vil rigtig gerne vinde et startnummer til Hjerteløbets 10 km rute, som jeg ville løbe med min veninde. Tak for en inspirerende blog, som viser at man godt kan være aktiv og gravid på samme tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg ville tage min søster med ud på 10 km 🙂 Det er så hyggeligt at lave andet sammen end de klassiske café- og byture 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil løbe 5 km. sammen med min kæreste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Nygaard Johansen

  Jeg vil gerne løbe 5 km. Sammen med min store søn på 10 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg vil løbe 5 km sammen med min søster <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motion i en travl hverdag og med en gravid mave