Kagekursus og polterabend

Julefrokost og fine negle med OPI

Julefrokost

Dagen i dag står på julefrokost – og så med planlagt nyde/synde dag 🙂 Er sådan at jeg lever super sundt 6 dage om ugen – og den syvende dag er det nyde (synde) dag, hvor jeg må spise ALT.

Tror på at dette holder forbrændingen oppe – og at jeg på sigt kan holde den sundelinie. Er jo sådan, i hvertfald for mit vedkommende – at hvis noget er FORBUDT – for jeg endnu mere lyst til det. Ved at have en dag hvor jeg må spise ALT – kan jeg i løbet af ugen “gemme” de usunde ting og falder på den måde ikke så let i 🙂

Så er lakken lagt til julefrokosten

Elsker en fed lak på neglene – og specielt OPI´s lakker er jeg helt tosset med – synes de holder super godt og laves i de fedeste farver. De laver altid et “stjerne” ptodukt – med en masse glimmer i – I LOOOOOOVE IT.  Er helt vild med den farve jeg har lagt på i dag – NL H61 (Red lights ahead…where) – synes den giver de fedeste røde negle, uden de er rigtig røde.

20131229-122818.jpgDagens træning

Morgen har stået på morgen spinning – med mine nye bukser – virkelig en fornøjelse. Kan nu med ro i kroppen tage til julefrokost – og nyde det sidste julemad. I morgen starter der endnu en ny uge på løbe programmet – og ser frem til at give den GAS 🙂

20131229-122825.jpg Alba

Lige et lille billede af Alba mus – som virkelig er begyndt at tage fat i ting – her øver vi med tandbørsten. Tror på hun på den måde bliver “tryg” ved den – så hun ikke er bange for den, når bisserne dukker op.

20131229-122812.jpgSuper dejlig dag til dig – og husk du stadigvæk kan deltage i nytårskonkurrencen på Instagram.

Charlotte

Husk jeg også er at finde på Facebook – hvor du er meget velkommen til at synes godt om – find siden ved at trykke HER

Fit-mom har udvidet – så er nu også at finde på Instagram hvor du er velkommen til at følge mig – find mig HER

Bloglovin

For jer som ikke kender bloglovin er det en side hvor du kan følge alle dine ynglings blog. Det kan til tider være lidt en jungle at følge flere blogs af gangen, men her er de samlede et sted. Når en blog får et nyt indlæg, får du besked om det på startsiden, så du altid kan holde dig opdateret, og undgår at skulle tjekke bloggen flere gange uden at der er kommet nye indlæg.

Klik her for at følge mig på BLOGLOVIN.

20131215-102153.jpg

 Husk du stadigvæk kan nå at deltage i nytårs konkurrencen

Nytårs konkurrence

Kan lige nå at sætte en ny konkurrence igang inden det nye år – vinderen bliver fundet den 31 december og kontaktes pr. mail.

Det er endnu et lækket CAVIAR MANUCURE SÆT der er på højkant – den her gang bare i SORT – sættet har været total revet væk fra hylderne i butikkerne. Kan bruges sammen med alt – og giver virkelig det sidste til en hver lejlighed. Sættet består af en lak og perler som man bruger i en kombination – hvilket giver de fineste iøjnefaldende negle.

For at deltage:

– Skal du følge mig på INSTAGRAM – derefter Re-post billedet og tag @fitmombycharlotte

Konkurrencen slutter på TIRSDAG d. 31/12-2013 kl. 18.

Super djelig weekend til jer alle 🙂

20131227-141110.jpg

 

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kagekursus og polterabend