Så blev det min fødselsdag

Jeg løber for hjertet

Jeg har den seneste periode været i fuld gang med at træne op til hjerteløbet på søndag (i Århus) – hvor jeg selvfølgelig stiller op til start. Normalt vil jeg have max fokus på min løbetræning – men grundet graviditeten og en MEGET hurtigt voksende mave – er jeg nød til at lytte til kroppen og træne det jeg kan. Det betyder jeg den sidste perioder har haft fokus på løb, at gå langt i højt tempo og cykling – elsker at holde mig aktiv. Min træning har altid betydet rigtig meget for mig – men i perioder som f.eks. nu her med graviditeten er det ikke altid så let at komme afsted. Derfor var det oplagt at melde sig til hjerteløbet – som dels støtter en god sag og som samtidig var mit mål om at holde mig aktiv til trods for at jeg er 6 måneder henne og døjer meget med smerter i lænden.

IMG_1945.JPGDet betyder meget for mig at holde mig aktiv (selv om det ikke er på samme niveau som inden graviditeten). Dels styrke reglmæssigt motion hjertet ( som jo er en vigtig brik i livet), holder det sundt og giver mig de bedste forudsætninger for at et godt liv. Derudover er det lettere at komme tilbage til en tidligere god grundform – når man har forsøgt at holde formen ved lige ved at være aktiv til trods for visse begrænsninger (i mit tilfælde graviditeten). For mig gør min træning i hvertfald en væsentlig forskel og jeg elsker den ekstra energi man har efter man har trænet, elsker at få sved på panden, elsker at presse mig selv og nyder tanken om at jeg med mine fysiske anstrengelser giver hjertet de bedste forudsætninger for at være velfungerende.

Med til min træning og et sundt hjerte hører min daglige indtagelse at fedtstoffer. Sagen er nemlig den er jeg overhovedet ikke ikke indtager fisk – da jeg desværre er en kræsen dame på det punkt. Det betyder jeg dagligt  indtager krill-olie i form af MegaRed – som i min verden er smørelse indvendig af kroppen. Har i et tidligere indlæg skrevet om hvordan det blandt andet har hjulpet på mine gigtligende smerter i mine knæ, derudover hjælper det mig til at holde mit hjerte sundt og fremmer fordøjelsen.  Mon ikke de fleste mennesker satser på et langt og sundt liv – hvilket for mig betyder masser af træning og at holde kroppen sund blandt andet ved at indtage Omega 3 i form af MegaRed.

Du kan læse meget mere om MegaRed HER – produkterne forhandles hos Matas og kan købes HER.

Skal du løbe sammen med mig til hjerteløbet? Er sikker på det bliver en helt fantastisk dag  som støtter en god sag – total win win. Har fundet lidt lækker musik inspiration som du evt kan bruge til din næste træning. Le Gammeltoft har i forbindelse med løbet lavet en  playliste fyldt med inspirerende musik som man ikke kan leve uden.  Playlisten finder du på www.heartbeats.dk og på den gratis Heartbeats Radio app i iTunes og til Android.

“MegaRed er sponsor på I Form <3 løb 2014 og støtter derved Hjerteforeningens kampagne “Elsk Hjertet”.

Indlægget er sponsoreret

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

1 kommentar

  • Synes nu det er sejt at du overhovedet får trænet som gravid! Magtede det ikke selv! Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev det min fødselsdag