Før/efter billeder - vægttab 33 kg

Jeg gjorde det..

Trods manglende søvn i nat, en syg datter og INGEN lyst til at stå tidlig op for at træne – ja så gjorde jeg det. 

Jeg kom afsted til dagens spinning og selv om jeg nok halv sov den første halve time (havde intet med instruktøren at gøre), ja så gjorde jeg det. Samvittigheden og humøret er bare lige lidt bedre efter en gang morgen træning – specielt de dage hvor man var lige ved at springe fra. Var dog ikke en mulighed i morges da jeg havde lavet en aftale med (læs MEGET morgen friske) Tine – super motivation og  så var jeg jo nød til at møde op.

Nogle gange er det de små ting der gør en forskel og jeg er nu et skridt tættere på at komme tilbage i spinningsform 😉

God påske og dejlig dag til dig

Har du gjort noget godt for dig selv i dag?

20140227-071322.jpg

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

2 kommentarer

 • Super sejt at du kom afsted 🙂 Jeg tog mig også sammen i går og cyklede en tur… 21 km blev det til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nogle gange kræver bare lidt mere overtagelse 😉 Flot med de 21 km vil også snart til at cykle langt igen 🙂

   Dejlig aften til dig

   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før/efter billeder - vægttab 33 kg