Personlig rekord - JA TAK

Jeg gjorde det….

20140511-073356.jpg

Jeg løb 10 km IGEN – og ovenikøbet hurtigere end jeg har tidligere har gjort. Jeg slog min min personlige rekord fra den 28 Februar 2014 og målet om en gang at løbe 10 km på under en time kommer tættere og tættere på.

I går lørdag løb jeg 10 km til Hedensted løbet og til trods for jeg bor i lille Hedensted og aldrig havde set skyggen af en bakke herude. Ja så var der overraskende mange bakker i gårdagens løb – bakker som går lige i balderne – MEN som er super hårde at komme op af i øjeblikket og som gør at 10 km virker rigtigt langt. Personligt startede løbet super godt – med undtagelse af at jeg blev overhalet af de 71 andre der havde valgt at løbe samme distance. En skal selvfølgelig være den der løber langsomst – men skulle det lige være MIG? Synes eller jeg startede hurtigere end jeg plejer og løb den første kilometer på 6.01 – hurtigt for mig –  men kun nok til en sidste plads i løbet. Efter ca 1,5 km begynde jeg at fange nogle af de andre – og løbeselvtilliden begyndte at vende tilbage. Jeg ved godt det ikke handler om de andre og målet var “bare” at slå min egen tid – men man er vel lidt konkurrence menneske. Resten af turen uden gik over alt forventning og havde kun en lille krise omkring de 7 km – nok mest fordi jeg måtte kæmpe mig op af endnu en LANG bakke. Forsøgte dog hele tiden at overbevise mig selv om at det var forholdsvis kort tid jeg skulle løbe – og selvfølgelig kunne jeg holde tiden.

Det lykkes mig at løbe de 10 km på 1.03.19 – hvilket betyder jeg at jeg har slået 3 minutter og 10 sek af min tidligere rekord fra den 28/2-2014. Så det er en lidt stolt mig der smutter afsted til dagens løb i Århus – vel og mærke efter jeg har undervist i spinning 😉

20140511-073402.jpg

Læs om mine tanker inden løbet HER

// Charlotte

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @WWWFITMOMDK.

Vil du læse mere om kvinden bag bloggen – kan du finde det HER

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personlig rekord - JA TAK