Hvad skal der sker efter Forever F.I.T. C9?

Inviterer du til indbrud? + Konkurrence

Skærmbillede 2015-07-31 kl. 13.32.22

Er det dig der skal vinde en lækker Weber grill – eller en G4S alarm i 2 år? Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig G4S nyhedsbrev – tilmeld dig her.

Kender du det, at der på facebook popper en besked om at din bedste veninde drager på ferie i 14 dage. Fedt du lige kan nå at smide en hilsen inden hun hopper på flyet – MEN mon du er den eneste der læser opdateringen? De sociale medier (facebook og Instagram) er blevet et “tag selvbord” for uønsket sommer gæster og ved at like andres status om ferie,   har man pludselig delt venindens ferie med endnu flere mennesker. Og hvad er mere ødelæggende for en ellers perfekt ferie (og ens privatliv)? End at komme hjem til et endevendt hus – hvor alle ens private ting har været i hænderne på en fremmed.

Personligt siger jeg NEJ TAK og herhjemme er vi stor fan af vores alarm. Selvfølgelig skal man ikke gå at tro at alle stjæler, MEN det er også okay at passe på sine ting. Mange ting kan erstattes – men den følelse der efterlades i en, når fremmede har krænket privat livet, er svær at slippe af med igen. Desværre har mange haft besøg af indbrudstyve og det kan ske på alle tidspunkter; mens man er på ferie i 14 dage – eller f.eks i den tid det tager at smutte til bageren efter brød. En af forskellene er, at knap så mange af os deler på facebook at vi henter brød ved bageren og de 14 dages ferie giver tyvene lidt længere tid til at tjekket folks huse/lejligheder ud. En alarm er uden tvivl en hjælp til at gøre det lidt mere svært for de ubudne gæster og måske vælger de at springe huset over med alarm. Om ikke andet burde naboen, alarm selskabet eller andre i  nærheden kunne høre, at nogle har glemt koden til alarmen eller at der er uønsket gæster på “besøg”.

Personligt har jeg ALDRIG kunne lide at være alene hjemme om natten og når manden min i periode har skulle arbejde langt væk (med overnatning), har jeg tilsluttet alarmen når jeg skulle sove. På den måde var jeg tryg – om ikke andet ville jeg vågne af alarmen hvis nogle prøvede at brække døren eller vinduet op. Jeg er dog på mine ældre dage (ikke at jeg er gammel – læs 31 år), blevet lidt mere modig, men døren er stadigvæk låst og jeg har tjekket de forskellige vinduer om de er lukket inden jeg hopper i seng. Jeg vil meget gerne have gæster, bare helst ikke dem der er uønsket.

Husk du netop kan vinde en ALARM fra G4S, ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev. Måske hjælper det ikke på den danske sommer vejr, MEN måske alarmen kan “rede” at din sommerferie ender godt. Du kan vinde alarmen HER. Og husk en ferie godt kan være PERFEKT selv om man ikke har delt det med hele omverden inden afgang – pas på dine ting og dit privat liv <3

Indlægget er sponsoreret

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal der sker efter Forever F.I.T. C9?